Λεωφορείο έπεσε σε ρέμα στην Ινδία: Τουλάχιστον οκτώ νεκροί και 26 τραυματίες
Ινδοί αστυνομικοί
AP Photo/Mukhtar Khan (Αρχείου)Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και 26 τραυματίστηκαν όταν το λεωφορείο έπεσε σε ρέμα στο κρατίδιο Παντζάμπ της βόρειας Ινδίας .
«Οκτώ άνθρωποι, ανάμεσά τους ένα κοριτσάκι μόλις 2 ετών, βρήκαν τον θάνατο στο σημερινό δυστύχημα», ανέφερε κατά την ενημέρωση εκπροσώπων του Τύπου ο Σούκατ Άχμαντ Παρέι, αξιωματούχος της περιφέρειας Μπατίντα όπου σημειώθηκε το δυστύχημα. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο οδηγός του λεωφορείου φέρεται να έχει αναπτυχθεί υπερβολική ταχύτητα και έχει τον έλεγχο του διασχίζοντας γέφυρα, με αποτέλεσμα το όχημα να βουτήξει στο ρέμα.
Η εταιρεία ανήκει στην ιδιωτική εταιρεία NGK (New Guru Kashi) και εκτελούσε δρομολόγιο από το Σαρντουλγκάρ προς τη Μπατίντα. Το δυστύχημα σημειώθηκε 13 χιλιόμετρα προτού φθάσει στον προορισμό του.
Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για να εξακριβωθεί τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θρίλερ με τα αίτια του αεροπορικού δυστυχήματος στο Καζακστάν - Τα επικρατέστερα σενάρια
Πυροβολισμοί στην Ανάβυσσο έξω από beach bar - Βρέθηκαν 2 κάλυκες και ίχνη αίματος
08:16
Ινδονησία: Ψάχνουν πλοίο με 243 επιβαίνοντες - Χάθηκε το στίγμα μετά από επικοινωνία του καπετάνιου
08:10
Γιατί έρχονται οι δισεκατομμυριούχοι στην Ελλάδα - Τι είναι το φορολογικό καθεστώς Non Dom
08:00
Νέος συναγερμός στα Στενά του Ορμούζ: Πλοίο που επιχείρησε να περάσει «χτυπήθηκε» από άγνωστο βλήμα
07:54