ΚΟΣΜΟΣ

Χονγκ Κονγκ: Μίνι βαν συγκρούστηκε με αεροπλάνο

Χονγκ Κονγκ: Μίνι βαν συγκρούστηκε με αεροπλάνο
twitter© Kevin Li

Πλαγιομετωπική σύγκρουση στην πίστα του αεροδρομίου του Χονγκ Κονγκ σημειώθηκε την Πέμπτη, μεταξύ ενός μίνι βαν και της... τουρμπίνας ενός αεροσκάφους.

Το αεροσκάφος της Dragonair, είχε αρχίσει να κατευθύνεται με χαμηλή ταχύτητα προς τον διάδρομο απογείωσης, όταν ξαφνικά συγκρούστηκε με ένα μίνι βαν που για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία κινούνταν προς το μέρος του.

Μάλιστα το όχημα που ανήκει στο συνεργείο συντήρησης του αεροδρομίου, μετά την σφοδρή πρόσκρουση, σφήνωσε κάτω από την μηχανή του αεροσκάφους.

Στο σημείο έσπευσαν σωστικά συνεργεία, αλλά και πυροσβέστες οι οποίοι κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον σοβαρά τραυματισμένο οδηγό του οχήματος, ο οποίος στη συνέχεια διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Όσοι ήταν μάρτυρες του ατυχήματος, τράβηξαν φωτογραφίες από το σημείο και τις ανάρτησαν στα social media, με αποτέλεσμα γρήγορα το απίστευτο περιστατικό να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Η πτήση KA 691 που θα εκτελούσε το συγκεκριμένο αεροσκάφος με προορισμό την Πενάνγκ στη Μαλαισία, αναβλήθηκε για αρκετές ώρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ