Τηλεφωνική επικοινωνία του νέου Σύρου υπουργού Εξωτερικών με τον Αιγύπτιο ομόλογό του
Ο νέος Σύρος υπουργός Εξωτερικών Ασααντ Χασάν αλ-Σιμπάνι, που ορίστηκε από τη νέα διοίκηση της χώρας, είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αιγύπτιο ομόλογό του Μπαντρ Αμπντελάτι, τονίζοντας τον ρόλο των δύο χωρών «στη σταθερότητα και την ευημερία της περιοχής», όπως τόνισε ο Σύρος ΥΠΕΞ.
Αυτή είναι η πρώτη επίσημη επαφή, που αναφέρεται μεταξύ των δύο χωρών, μετά την πτώση του καθεστώτος του Μπασάρ αλ Ασαντ.
«Είμαι χαρούμενος με την τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αιγύπτιο υπουργό Εξωτερικών Μπαντρ Αμπντελάτι, κατά την οποία ο τελευταίος υπογράμμισε τη σημασία του ρόλου των δύο χωρών για την επίτευξη σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή», δήλωσε ο αλ-Σιμπάνι στο Χ.
ΚΟΣΜΟΣ
Βενεζουέλα: Η Μαρία Κορίνα Ματσάδο δηλώνει βέβαιη για μετάβαση σε ελεύθερες εκλογές
21:44
ΕΛΛΑΔΑ
Κακοκαιρία: Μέτρα για άστεγους και ευάλωτους στη Θεσσαλονίκη - Ανοίγουν θερμαινόμενοι χώροι
21:35
ΚΟΣΜΟΣ
Διαμαρτυρία χιλιάδων Κουβανών μπροστά από την πρεσβεία των ΗΠΑ κατά των αμερικανικού ιμπεριαλισμού (pics)
21:27
ΚΟΣΜΟΣ
Ένας νεκρός και 10 τραυματίες από σύγκρουση λεωφορείου με τρένο στο λιμάνι του Αμβούργου (vid)
21:18
ΕΛΛΑΔΑ