Τουλάχιστον δέκα νεκροί στη Γάζα από ισραηλινό βομβαρδισμό - Ανάμεσα στα θύματα και παιδιά
Ισραηλινό αεροπορικό πλήγμα στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον δέκα Παλαιστινίους σε καταυλισμό στον οποίο βρίσκονται οικογένειες που έχουν εκτοπιστεί σε σκηνές στη νότια Λωρίδα της Γάζας τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, δήλωσαν εργαζόμενοι στις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών του θυλάκου.
Τα θύματα, ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά, σκοτώθηκαν μέσα σε σκηνή στο Αλ Μαουάσι, ζώνη που έχει χαρακτηριστεί «ανθρωπιστική», στη δυτική Χαν Γιούνις, σύμφωνα με τραυματιοφορείς.
Άλλοι τουλάχιστον 15 άνθρωποι τραυματίστηκαν, κατά τις ίδιες πηγές. Δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής κανένα σχόλιο από πλευράς του ισραηλινού στρατού.
Ο γενικός διευθυντής της αστυνομίας της Γάζας Μαχμούντ Σάλαχ και ο υποδιευθυντής του, ο Χούσαμ Σαχουάν, σκοτώθηκαν κατά το αεροπορικό πλήγμα, μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Al-Aqsa TV, ο οποίος ελέγχεται από τη Χαμάς.
SPONSORED
Τραμπ κατά ΜΜΕ: Ακόμα κι αν το Ιράν υψώσει λευκή σημαία θα γράφουν ότι νίκησε τις ΗΠΑ
18:19
Κρυμμένη κοκαΐνη σε φορτίο με ρούχα της εταιρείας της Κιμ Καρντάσιαν - Μία καταδίκη
18:10
Η απάντηση του ΥΠΟΙΚ στον Ανδρουλάκη για ιδιωτικό χρέος : «Χρεοκοπημένες συνταγές»
17:59
ΑΡΧΕΛΩΝ: Οι πρώτες φωλιές Caretta caretta για το 2026 είναι γεγονός
17:58