Στη Νέα Ορλεάνη τη Δευτέρα ο Τζο Μπάιντεν μετά το τρομοκρατικό χτύπημα
Ανανεώθηκε:
Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζον Μπάιντεν
AP Photo/Jose Luis MaganaΟ Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν θα ταξιδέψει στη Νέα Ορλεάνη τη Δευτέρα για να «συμμεριστεί τον πόνο των πενθούντων οικογενειών» από την επίθεση με αυτοκίνητο που άφησε πίσω του τουλάχιστον 14 νεκρούς ανήμερα την Πρωτοχρονιά, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.
Ο απερχόμενος πρόεδρος, ο οποίος θα συνοδεύεται από τη σύζυγό του Τζιλ Μπάιντεν, θα συναντήσει και τοπικούς αξιωματούχους.
Υπενθυμίζεται πως χθες (Πέμπτη, 03/01), ο κ. Μπάιντεν εξήγησε πως οι αρχές, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργούν για την έκρηξη στο ηλεκτρικό όχημα, αποπειρώνται μεταξύ άλλων να διαπιστώσουν «αν υπάρχει οποιαδήποτε πιθανή σύνδεση με την επίθεση στη Νέα Ορλεάνη».
«Μέχρι στιγμής, δεν έχουν τίποτε να αναφέρουν» για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, διευκρίνισε ο απερχόμενος πρόεδρος.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Φρένο» στην εξαγορά της US Steel ύψους 15 δισ. δολαρίων - Διαφωνεί ο Μπάιντεν
Axios: Ο Μπάιντεν εξετάζει χτύπημα στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν πριν την ορκωμοσία Τραμπ
Youth Pass 2026: Σε εξέλιξη οι υποβολή αιτήσεων από τους δικαιούχους - Πώς πιστώνονται τα 150 ευρώ
02:00
Πασχαλινό εορταστικό ωράριο: Ώρες λειτουργίας στα εμπορικά καταστήματα
01:00
Τι αλλάζει με το νέο νόμο για τους πολίτες που δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ
00:30
Προσεγγίζει η Πυροσβεστική τους οκτώ που χάθηκαν σε φαράγγι στην Εύβοια - Είναι καλά στην υγεία τους
00:02