Σοβαρά προβλήματα στα αεροδρόμια της Γερμανίας - Βλάβη στο ηλεκτρονικό σύστημα του ελέγχου επιβατών
Ανανεώθηκε:
Σοβαρά προβλήματα και καθυστερήσεις προκαλούν διακοπές στο σύστημα ηλεκτρονικών ελέγχων της αστυνομίας σε πολλά αεροδρόμια της Γερμανίας.
Σύμφωνα με την BILD, αυτή την ώρα δεν είναι εφικτός ο έλεγχος ταξιδιωτών από χώρες εκτός ζώνης Σένγκεν, ενώ έλεγχοι που διενεργούνταν ηλεκτρονικά γίνονται τώρα χειροκίνητα, απαιτώντας πολύ περισσότερο χρόνο.
Τι ανέφερε ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας
Ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας, υπεύθυνος για το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, δήλωσε πριν από λίγο στην BILD: «Οι συνάδελφοί μας πρέπει να κάνουν με το χέρι πολλά πράγματα που έκανε μέχρι τώρα το σύστημα. Προς το παρόν το κάνουμε ακόμα».
Την ίδια ώρα το δημόσιο δίκτυο WDR ανέφερε μεγάλες ουρές στη ζώνη ασφαλείας του αεροδρομίου του Ντίσελντορφ, όπου πολλοί επιβάτες περίμεναν πάνω από δύο ώρες. Προς το παρόν δεν είναι δυνατή η είσοδος στη Γερμανία εκτός της ζώνης Σένγκεν, μετέδωσε το δίκτυο, επικαλούμενο ενημέρωση από το αεροδρόμιο.
Κατασβέστηκε η φωτιά σε ξερά χόρτα στον Ασπρόπυργο
13:36
Πιερρακάκης για «κόκκινα δάνεια»: Πάνω από 100.000 δανειολήπτες θα δουν ραγδαία μείωση στις δόσεις
13:30
Ισπανία: Ο Σάντσεθ αρνήθηκε κατηγορίες περί «γενικευμένης διαφθοράς» γύρω από την κυβέρνηση
13:26
Ένας μεγάλος αστεροειδής θα περάσει το Σάββατο κοντά στη Γη
13:20