Σε επέμβαση υποβλήθηκε ο επόμενος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζ. Ντ. Βανς
Ο εκλεγμένος αντιπρόεδρος Τζ. Ντ. Βανς μετέβη στο νοσοκομείο George Washington το απόγευμα της Παρασκευής (3/1) όπου υποβλήθηκε σε «προγραμματισμένη» μικρή χειρουργική επέμβαση.
«Ο εκλεγμένος αντιπρόεδρος υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη από καιρό, μικρή επέμβαση στα ιγμόρεια και θα επιστρέψει αύριο στη δουλειά του», επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του Βανς, Γουίλιαμ Μάρτιν.
Ο εκλεγμένος αντιπρόεδρος Βανς βρισκόταν στο Καπιτώλιο, καθώς η αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις όρκισε τους νέους γερουσιαστές.
Ο Βανς, ο οποίος εξακολουθεί να είναι εκλεγμένος γερουσιαστής, θα εγκαταλείψει τη θέση του μόλις αναλάβει την αντιπροεδρία αργότερα αυτό το μήνα. Ο κυβερνήτης του Οχάιο Μάικ Ντεγουάιν θα επιλέξει τον αντικαταστάτη του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Τζέι Ντι Βανς: Ποιος είναι ο νέος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ - Από επικριτής, «δεξί χέρι» του Τραμπ
ΚΟΣΜΟΣ
ΝΥΤ: Κινέζοι χάκερς ίσως στόχευσαν τα τηλέφωνα του Τραμπ και του Βανς
ΚΟΣΜΟΣ
Το φαινόμενο Punch: Γιατί όλοι μιλούν για τον πιο γλυκό μακάκο του διαδικτύου;
13:10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Γεραπετρίτης: Να γίνουν προσπελάσιμα τα στενά του Ορμούζ - Προτεραιότητα η ασφάλεια των ναυτικών
13:09
ΕΛΛΑΔΑ
Σεισμός 4,1 Ρίχτερ στα Ιωάννινα
13:06
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Θεσσαλονίκη: Ενδείξεις οπαδικού κινήτρου πίσω από τη δολοφονία του 20χρονου λέει ο Χρυσοχοΐδης
12:55
ΚΟΣΜΟΣ