Το Ναυτικό Μουσείο του Ουισκόνσιν προσφέρει διανυκτέρευση σε υποβρύχιο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου
Την δυνατότητα διανυκτέρευσης σε υποβρύχιο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου προσφέρει στους λάτρεις της ιστορίας το Ναυτικό Μουσείο του Ουισκόνσιν, των ΗΠΑ.
Η εμπειρία για τους επισκέπτες του Ναυτικού Μουσείου είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα καθώς μπορούν διανυκτερεύσουν σε ένα πλήρως ανακαινισμένο υποβρύχιο της εποχής του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στο Ναυτικό Μουσείο του Ουισκόνσιν, στις ΗΠΑ.
Το USS Cobia είναι το καλύτερα συντηρημένο υποβρύχιο στη χώρα. Έχει ανακαινιστεί σχολαστικά και διαθέτει θέρμανση και κλιματισμό, ώστε να είναι επισκέψιμο όλο τον χρόνο, αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Μουσείου.
Το υποβρύχιο μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερους από 16 επισκέπτες τη φορά, χάρη στις 65 κουκέτες των ναυτικών.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στο 1ο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στα Ιωάννινα την Τετάρτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης
19:07
ΚΟΣΜΟΣ
Με δάκρυα στα μάτια, οι πρώτοι Παλαιστίνιοι της Γάζας επιστρέφουν από την Αίγυπτο (pics)
18:56
ΚΟΣΜΟΣ
Ιράν: Σκάφη των Φρουρών της Επανάστασης πλησίασαν αμερικανικό δεξαμενόπλοιο που αγνόησε νηοψία
18:45
ΕΛΛΑΔΑ
Νεκρή ηλικιωμένη μετά από φωτιά στο σπίτι της στην Λάρισα
18:44
ΕΛΛΑΔΑ