Η Λιθουανία ενισχύει την ασφάλεια του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας πριν την αποσύνδεση με τη Ρωσία
Ανανεώθηκε:
Σταθμός ηλεκτρικής ενέργειας στη Λιθουανία.
AP PhotoΗ Λιθουανία ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει ενισχύσει την ασφάλεια του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας της χώρας με την Πολωνία, ενόψει της προγραμματισμένης αποσύνδεσης τον επόμενο μήνα των δικτύων ηλεκτρικής ενέργειας της περιοχής της Βαλτικής από το σοβιετικής εποχής δίκτυο που μοιράζεται με τη Ρωσία και τη Λευκορωσία.
Ο Λιθουανός πρωθυπουργός Γκιντάουτας Πάλουσκας είπε ότι η κυβέρνηση ζήτησε από την αστυνομία να φυλάει τη γραμμή σύνδεσης με την Πολωνία μετά της απόπειρες που έγιναν για να διακοπεί η προγραμματισμένη αποσύνδεση.
«Βλέπουμε πολύ καθαρά και τις ξεκάθαρες απόπειρες των αντιπάλων να διακόψουν αυτή την διαδικασία. Αυτός είναι ο λόγος που λαμβάνουμε μέτρα για την προστασία των υποδομών μας», ανέφερε ο Πάλουσκας σε δηλώσεις του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γερμανία και Λιθουανία ερευνούν την συντριβή του αεροσκάφους της DHL «προς όλες τις κατευθύνσεις»
Στο μικροσκόπιο τα μαύρα κουτιά του μεταγωγικού αεροσκάφους που συνετρίβη στη Λιθουανία
Νέο αεροπλανοφόρο για τη Γαλλία ανακοίνωσε ο Μακρόν - Θα αντικαταστήσει το Charles de Gaulle
17:25
Έφοδο του ΣΔΟΕ στα γραφεία του Συλλόγου των Τεμπών καταγγέλλει η Μαρία Καρυστιανού
17:13
Θεσσαλονίκη: Τέσσερις συλλήψεις για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης σε ένα 24ωρο
17:04
Βενεζουέλα: Κυρώσεις των ΗΠΑ κατά της οικογένειας του Μαδούρο - «Ανυπόφορο το καθεστώς» λέει ο Ρούμπιο
16:52