Τραγωδία στην Τσεχία: Έξι νεκροί από έκρηξη προπανίου σε εστιατόριο
Τσέχοι πυροσβέστες επί τω έργω (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
Fire Department of Pardubice region via APΈξι άτομα έχασαν την ζωή τους όταν μία φιάλη προπανίου εξερράγη σε ένα εστιατόριο στην πόλη Μοστ της βορειοδυτικής Τσεχίας, με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά το κτήριο, ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης την Κυριακή (12/01).
Ακόμη, από την έκρηξη τραυματίστηκαν οκτώ άνθρωποι και 30 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από το εστιατόριο και τα γύρω κτήρια, ανέφερε η τσεχική υπηρεσία διάσωσης της πυροσβεστικής στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X.
Τι ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας
Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι η έκρηξη προκλήθηκε από φωτιά που ξεκίνησε όταν μία σόμπα αναποδογύρισε στον χώρο του εστιατορίου.
Η πυροσβεστική ανέφερε ότι διέσωσε έναν σοβαρά τραυματισμένο επισκέπτη του εστιατορίου, ο οποίος είχε παγιδευτεί σε τουαλέτα.
Η Τσεχική Ραδιοφωνία μετέδωσε ότι περίπου 20 πελάτες βρίσκονταν στο εστιατόριο τη στιγμή της έκρηξης.
Το πιο επικίνδυνο είδος δεν είναι ο λαγοκέφαλος, είναι ο ανεγκέφαλος
07:45
Μήνυμα ΗΠΑ σε Ιράν για Στενά του Ορμούζ: «Όχι σε οριστική συμφωνία με οποιοδήποτε τίμημα»
07:43
Συνεχίζονται οι συνομιλίες Ισραήλ - Λιβάνου για την εκεχειρία
07:35
Οι επόμενες κινήσεις, οι νέες επενδύσεις και οι επερχόμενοι «εξόδοι» για το VentureFriends
07:33