Γαλλία: Εκκενώθηκε σιδηροδρομικός σταθμός λόγω ύποπτου πακέτου
Σύγχυση επικράτησε σε έναν από τους μεγαλύτερους σιδηροδρομικούς σταθμούς του Παρισιού, το Γκαρ ντυ Νορ, το απόγευμα της Παρασκευής, όταν πολίτες εντόπισαν ύποπτο πακέτο.
Συγκεκριμένα, ένας μάρτυρας κάλεσε τις Αρχές όταν έπεσε στην αντίληψη του μια εγκαταλελειμμένη βαλίτσα. Στο σημείο κλήθηκαν άμεσα οι δυνάμεις της αστυνομίας και της αντιτρομοκρατικής και εκκένωσαν το σταθμό.
Λίγο αργότερα προχώρησαν σε ελεγχόμενη έκρηξη, όπως ακούγεται και σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter.
Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, συνελήφθη μια γυναίκα, μαχήτρια του ISIS στο σιδηροδρομικό σταθμό Γκαρ ντε Λιόν, η οποία ετοίμαζε τρομοκρατική επίθεση με τη χρήση αερίου, που βρέθηκε στο αυτοκίνητο της. Η 19χρονη καθώς και δύο ακόμα γυναίκες συνελήφθησαν, κρατούνται και ανακρίνονται από τις γαλλικές Αρχές.
Μάλιστα, αστυνομική πηγή ανέφερε ότι την Πέμπτη εστάλη στους σιδηροδρομικούς σταθμούς στο Παρίσι και στα προάστια, σήμα έκτακτης ανάγκης, για τον κίνδυνο επίθεσης.
SPONSORED
Για «κατάφωρη επίθεση» κάνει λόγο το ΥΠΕΞ του Μπαχρέιν μετά τα ιρανικά πλήγματα
11:44
Λεωφορείο παρέσυρε 24χρονη πεζή στη Θεσσαλονίκη – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
11:29
Έρχονται 150 εκατ. ευρώ για επενδύσεις στην αμυντική βιομηχανία - Το στοίχημα του 25%
11:14
Χιλιάδες διαδηλωτές κατά της κυβέρνησης βγάζει στο Νέο Δελχί το κόμμα των... κατσαρίδων
10:59