Γαλλία: Βρέθηκε αυτοκίνητο με φιάλες υγραερίου έξω από Συναγωγή
Αυτοκίνητο με δύο φιάλες αερίου εντοπίστηκε στη Μασσαλία, έξω από μια Συναγωγή το μεσημέρι του Σαββάτου.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οι δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ οι αστυνομικοί εκτιμούν πως πρόκειται για άλλη μια προγραμματισμένη τρομοκρατική επίθεση που σχεδίαζαν μαχητές του ISIS στη χώρα.
Οι γαλλικές Αρχές είναι σε ετοιμότητα καθώς από την Πέμπτη έχει σταλεί σήμα έκτακτης ανάγκης με τον κίνδυνο νέων επιθέσεων τόσο σε σιδηροδρομικούς σταθμούς όσο και σε προάστια.
Την Πέμπτη μάλιστα, υπενθυμίζεται ότι τρεις γυναίκες που έχουν ασπαστεί το Ισλάμ και έχουν δηλώσει πίστη στον ηγέτη του Ισλαμικού κράτους, συνελήφθησαν καθώς ετοίμαζαν επίθεση στον σιδηροδρομικό σταθμό Γκαρ ντε Λιόν και ανακρίνονται.
SPONSORED
ΚΟΣΜΟΣ
Ντόναλντ Τραμπ: «Tο Ιράν έχει ήδη συμφωνήσει πως δεν θα φτιάξει πυρηνικό όπλο»
13:40
ΕΛΛΑΔΑ
Σε δύο φορές ισόβια καταδικάστηκε ο 23χρονος για τη διπλή δολοφονία στο Αίγιο
13:22
ΚΟΣΜΟΣ
Κουβέιτ: Ένας νεκρός και τραυματίες από την ιρανική επίθεση - Μερική επαναλειτουργία του αεροδρομίου
13:17
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη η κηδεία του Νίκου Ταγαρά - Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος
13:02
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ