Αναμνηστικά αιχμαλωσίας έδωσε η Χαμάς στους ομήρους: Τι περιείχαν οι τσάντες που κρατούσαν
Ανανεώθηκε:
Η Εμιλι Νταμάρι στην αγκαλιά της μητέρας της
(Israeli Army via AP)«Τσάντες με δώρα» έδωσαν τα μέλη της Χαμάς στις τρεις ομήρους που κρατούσαν για 471 ημέρες στη Γάζα προτού παραδοθούν απελευθερωμένες πλέον, στον Ερυθρό Σταυρό και από εκεί στον ισραηλινό στρατό.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα εβραϊκών μέσων ενημέρωσης, οι τσάντες περιελάμβαναν φωτογραφίες τους από την αιχμαλωσία τους στη Γάζα και ένα «πιστοποιητικό», που βεβαίωνε προφανώς την απελευθέρωσή τους, όπως αναφέρει το Times of Israel.
Μάλιστα, ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από το IDF δείχνει τους πρώην ομήρους Ρόμι Γκόνεν, Ντορόν Στάνμπαρ Χάιρ και Έμιλυ Νταμάρι, να κρατούν τις σακούλες με τα δώρα όταν τις παρέδοσαν στον ισραηλινό στρατό.
Ενα ακόμα βίντεο της Χαμάς δείχνει τα μέλη της οργάνωσης να δίνουν στους ομήρους «τσάντες δώρων» και «πιστοποιητικά» προτού ελευθερωθούν.
Πυροσβεστική: Ενισχύεται με 600 νέες προσλήψεις - Πώς θα κατανεμηθούν ανά την Ελλάδα
05:00
Θερινές εκπτώσεις: «Πρεμιέρα» την Δευτέρα 13 Ιουλίου - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές
04:00
Ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για τις επιταγές αγοράς βιβλίων από την ΔΥΠΑ - Οι δικαιούχοι
03:00
Επίδομα αδείας: Έως πότε πρέπει να καταβληθεί από τους εργοδότες - Πώς θα το υπολογίσετε online
02:00