Εκτελέστηκε ο δράστης στην Κίνα που σκότωσε 35 άτομα με το αυτοκίνητό του
Η Κίνα προχώρησε σήμερα στην εκτέλεση του δράστη επίθεσης με αυτοκίνητο που είχε στοιχίσει τη ζωή σε 35 ανθρώπους τον περασμένο Νοέμβριο στην πόλη Ζουχάι, έγινε γνωστό από κρατικό μέσο ενημέρωσης.
Δικαστήριο της Ζουχάι, στη νότια Κίνα «προχώρησε στην εκτέλεση του Φαν Ουεϊσιού σύμφωνα με την απόφαση που εκδόθηκε από το Ανώτατο Λαϊκό Δικαστήριο», μετέδωσε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο CCTV.
Ο 62χρονος οδηγός είχε βρεθεί μέσα στο αυτοκίνητό του με ένα μαχαίρι και τραύματα στον λαιμό που εκτιμάται ότι προκλήθηκαν από τον ίδιο, ενώ όταν εντοπίστηκε ήταν αναίσθητος.
Τα πρώτα στοιχεία της έρευνας έδειξαν ότι ο άνδρας διέπραξε την ενέργεια αυτή λόγω της «δυσαρέσκειάς του που οφείλεται στον διαχωρισμό της περιουσίας μετά το διαζύγιό του».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τι ακολουθεί μετά την απαγόρευση του Tik Tok στις ΗΠΑ - Ο ρόλος Τραμπ και οι πιθανοί μνηστήρες
Επικοινωνία Τραμπ και Σι Τζινπίνγκ - Στο επίκεντρο το μέλλον του TikTok
Αναβλήθηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας
10:36
Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές μετακινήσεις λόγω των ισχυρών ανέμων - Απαγορευτικό απόπλου στο Βόλο
10:36
Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε υπόθεση ξυλοδαρμού με θύμα 14χρονη – Δικογραφία για τέσσερις ανηλίκους
10:35
Χρυσές Σφαίρες 2026: Οι μεγάλες εκπλήξεις και οι «ηχηρές» απογοητεύσεις της βραδιάς
10:33