Μελόνι: «Ευχόμαστε καλή δουλειά στον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ»
Η πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζόρτζια Μελόνι
ΑΠΕ-ΜΠΕΗ Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι, η οποία ήταν παρούσα στην τελετή ορκωμοσίας του νέου Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο Καπιτώλιο, σε ανάρτησή της στο "X", υπογράμμισε:
«Ευχόμαστε καλή δουλειά στον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ για τη νέα του θητεία. Είμαι βέβαιη ότι η φιλία των εθνών μας και οι αξίες που μας ενώνουν θα συνεχίσουν να ενισχύουν τη φιλία της Ιταλίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες, με κοινή αντιμετώπιση των διεθνών προκλήσεων και με οικοδόμηση ενός μέλλοντος ασφάλειας και ευημερίας για τους λαούς μας.
Η Ιταλία θα συνεισφέρει πάντα στην ενίσχυση του διαλόγου ανάμεσα στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Ευρώπη, ο οποίος είναι κύριος στυλοβάτης για τη σταθερότητα και την ανάπτυξη των κοινοτήτων μας».
Κλειστή λόγω καθίζησης η Πατρών - Τριπόλεως
16:19
Πιερρακάκης: «Η έλλειψη αποτελεσματικότητας διαβρώνει την εμπιστοσύνη στις κοινωνίες»
16:10
Ουκρανικά drones έπληξαν ρωσικό εργοστάσιο που παράγει εξαρτήματα πυραυλικού καυσίμου
15:59
Αναταραχή στα μουσεία παγκοσμίως: Πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης αμφισβητεί πίνακες του Βαν Άικ
15:47