Η πριγκίπισσα Άννα δεν θυμάται τίποτα από το ατύχημα που είχε πέρσι με το άλογό της
Η πριγκίπισσα Άννα της Βρετανίας
AP Photo/Kirsty WigglesworthΜερικοί μήνες έχουν περάσει από τότε που η πριγκίπισσα Άννα είχε ατύχημα κατά τη διάρκεια ιππασίας που την έστειλε στο νοσοκομείο με διάσειση. Από τότε όμως, η ίδια αποκάλυψε ότι το συγκεκριμένο περιστατικό δεν υπάρχει πια στη μνήμη της.
Σύμφωνα ρεπορτάζ του το BBC, το ατύχημα πιστεύεται ότι προκλήθηκε από ένα άλογο, αλλά η πριγκίπισσα λέει ότι δεν θυμάται τίποτα από το περιστατικό στο κτήμα της στο «Gatcombe Park» που την οδήγησε σε πέντε νύχτες παραμονής στο νοσοκομείο.
Μιλώντας στο Press Association σε ένα ταξίδι στη Νότια Αφρική, είπε ότι το ατύχημα αυτό της έμαθε ότι «κάθε νέα ημέρα είναι ένα... μπόνους ζωής».
Η πριγκίπισσα, η οποία θα γίνει 75 ετών αργότερα φέτος, απέκλεισε επίσης το ενδεχόμενο συνταξιοδότησης, λέγοντας: «Δεν είναι πραγματικά μια επιλογή».
Υπήρχε αβεβαιότητα τον περασμένο Ιούνιο σχετικά με το τι της είχε συμβεί όταν νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο κάτι που το παλάτι του Μπάκιγχαμ είχε περιγράψει ως «μικρούς τραυματισμούς και διάσειση».
Η ιατρική της ομάδα είχε περιγράψει τα τραύματά της ως συμβατά με τον τύπο της πρόσκρουσης από τα πόδια ή το κεφάλι ενός αλόγου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Άλογο έπεσε πάνω στην κόρη της πριγκίπισσας Άννας - Αποφεύχθηκε σοβαρό ατύχημα
Τριπλή επιστροφή ενοικίου 2026 - Ποιους αφορά και ποια είναι τα ποσά
01:00
Ο χάρτης πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ μέχρι και σήμερα 2 Ιανουαρίου
00:30
Τι είναι το «AI Slop»: Αποτελεί πάνω από το 20% των βίντεο σε νέους χρήστες του YouTube
23:57
«Dry January»: Τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν κάνουμε αποχή από το αλκοόλ για ένα μήνα
23:48