Ο Πούτιν προσπαθεί να χειραγωγήσει τον Ντόναλντ Τραμπ, λέει ο Ζελένσκι
Ανανεώθηκε:
Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι
AP Photo/Efrem LukatskyΟ πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι υποστήριξε σήμερα ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν προσπαθεί να «χειραγωγήσει» τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ όσον αφορά την πρόθεσή του να διαπραγματευτεί με τις ΗΠΑ τον τερματισμό του πολέμου.
Ο Ζελένσκι είπε ότι ο επικεφαλής της υπηρεσίας εξωτερικών πληροφοριών αναφέρθηκε σε μια συνεδρίαση της στρατιωτικής διοίκησης της Ουκρανίας στην «ετοιμότητα του Πούτιν να συνεχίσει τον πόλεμο και να χειραγωγήσει τους παγκόσμιους ηγέτες».
«Συγκεκριμένα, προσπαθεί να χειραγωγήσει την επιθυμία του προέδρου των ΗΠΑ για ειρήνη», είπε ο Ουκρανός πρόεδρος στο νυχτερινό διάγγελμά του. «Είμαι πεπεισμένος ότι καμία ρωσική χειραγώγηση δεν μπορεί πλέον να είναι επιτυχημένη», πρόσθεσε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ζελένσκι: Μόνο ο Πούτιν και ο Σι Τζινπίνγκ μπορούν να «ωθήσουν» τον Πούτιν προς την ειρήνη
Θεσσαλονίκη: 42χρονος μετέτρεψε σε πίστα την Περιφερειακή - Έτρεχε με 149 χλμ και μεθυσμένος
09:47
Θεμιστοκλέους: «Το ΕΣΥ έχει σήμερα περισσότερο προσωπικό που είχε ποτέ»
09:38
Ταξιδιωτικές τάσεις: Πώς διαλέγουν προορισμό διακοπών οι Έλληνες - 1 στους 2 χρησιμοποιούν AI
09:30
Old grace κοσμοπολιτισμός και πίτσα με θέα το ηλιοβασίλεμα στο νησί που ποτέ δεν κοιμάται
09:30