Ο Βαλς προειδοποιεί για νέες τρομοκρατικές επιθέσεις στη Γαλλία
Ο Γάλλος πρωθυπουργός Μανουέλ Βαλς προειδοποίησε για το ενδεχόμενο νέων τρομοκρατικών επιθέσεων στη χώρα του, τονίζοντας όμως ότι οι προτάσεις του Νικολά Σαρκοζί δεν είναι ο σωστός τρόπους για την αντιμετώπιση των τρομοκρατικών απειλών.
Υπενθυμίζεται ότι το Παρίσι τέθηκε σε ύψιστη αντιτρομοκατική επιφυλακή την προηγούμενη εβδομάδα, μετά την ανακοίνωση Γάλλων αξιωματούχων ότι εξουδετέρωσαν τρομοκρατική ομάδα, η οποία σχεδίαζε επίθεση κατά του σιδηροδρομικού σταθμού της γαλλικής πρωτεύουσας, υπό τις οδηγίες του Ισλαμικού Κράτους.
"Την περασμένη εβδομάδα, αποτράπηκαν τουλάχιστον δύο επιθέσεις", επιβεβαίωσε ο Βαλς σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γαλλικά μέσα.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κεραμέως: Ανοίγει ο δρόμος για αυξήσεις μισθών και παροχών - Την επόμενη εβδομάδα ψηφίζεται το ν/σ για τις Συλλογικές Συμβάσεις (vid)
12:33
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Η πιο ιστορική και λογοτεχνική παμπ του Λονδίνου: Εκεί όπου έπιναν ο Ντίκενς και ο Σαίξπηρ
12:23
ΚΟΣΜΟΣ
Έξι συλλήψεις στο Μιλάνο ύστερα από συγκρούσεις διαδηλωτών με αστυνομικούς (vid)
12:21
ΚΟΣΜΟΣ
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την κατάληψη δύο οικισμών στα ανατολικά της Ουκρανίας
12:15
ΑΝΑΠΤΥΞΗ