Στη δημοσιότητα βίντεο ισραηλινής ομήρου που θα απελευθερωθεί την Πέμπτη
Η οργάνωση Παλαιστινιακός Ισλαμικός Τζιχάντ έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα βίντεο της Αρμπέλ Γεχούντ, μιας εκ των ομήρων που πρόκειται να απελευθερωθούν την Πέμπτη.
Στο μήνυμα αυτό, η Αρμπέλ Γεχούντ λέει ότι η ημερομηνία είναι 25 Ιανουαρίου, υποδηλώνοντας ότι βιντεοσκοπήθηκε πριν από δύο ημέρες. Η 29χρονη διαβεβαιώνει πως είναι καλά στην υγεία της και εκφράζει την ελπίδα να επιστρέψει σύντομα στο σπίτι της.
Τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης στο Ισραήλ δεν μεταδίδουν τα προπαγανδιστικά βίντεο ομήρων που κατά καιρούς έχουν δώσει στη δημοσιότητα η Χαμάς και ο Παλαιστινιακός Ισλαμικός Τζιχάντ.
ΕΛΛΑΔΑ
Νέα προθεσμία στον 23χρονο που κατηγορείται για τη δολοφονία του 20χρονου στη Θεσσαλονίκη
14:01
ΕΛΛΑΔΑ
Απεργία ταξί: Η συγκέντρωση και πορεία των οδηγών προς τη Βουλή (pics)
13:53
ΚΟΣΜΟΣ
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: «Όχι» Χαμενεΐ στις εκκλήσεις για εκεχειρία - Το Ισραήλ «απαντά» με φωτογραφία για την εξουδετέρωση του Λαριτζανί - Βομβαρδισμοί στην Τεχεράνη
13:42
ΧΡΗΜΑ
Κτηματολόγιο και όροι δόμησης μαζί στο maps.ktimatologio.gr - Τι αλλάζει
13:41
ΕΛΛΑΔΑ