Συναυλία για τους πληγέντες της καταστροφικής πυρκαγιάς στο Λος Άντζελες από τους Blink - 182
Μέλη του συγκροτήματος των Blink - 182
ΑΠΕΣυναυλία για την στήριξη των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές του Λος Άντζελες, θα δώσoουν οι Blink-182, στις 13 Φεβρουαρίου στο Hollywood Palladium.
Το συγκρότημα της πανκ ροκ που αποτελείται από τους Μαρκ Χόπους, Τομ Ντιλόνγκ και Τράβις Μπάρκερ θα δώσει συναυλία στα μέσα Φεβρουαρίου με το 100% των εσόδων από τα εισιτήρια να διατίθεται σε οργανώσεις που καταβάλουν προσπάθειες για τη στήριξη των πληγέντων στο Λος Άντζελες, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Καλιφόρνια, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Καλιφόρνια, στο Ίδρυμα του Πυροσβεστικού Σώματος του Λος Άντζελες και στo καταφύγιο ζώων Pasadena Humane Society.
«Αυτοί οι τύποι είναι ήρωες» είπε ο Τράβις Μπάρκερ την περασμένη εβδομάδα μετά από συνάντηση με ορισμένους από τους πυροσβέστες που έδιναν μάχη με τις φλόγες.
Κοινή δήλωση δέκα Ευρωπαίων ηγετών χαιρετίζει την εκεχειρία ΗΠΑ - Ιράν: Συνυπογράφει ο Μητσοτάκης
16:54
Πώς θα κινηθούν μετρό και λεωφορεία το Πάσχα - Αποσύρονται νωρίτερα το Μεγάλο Σάββατο
16:50
Το ΝΑΤΟ σχεδιάζει να στείλει ναυτική αποστολή στα Στενά του Ορμούζ για να ασφαλίσει τις διελεύσεις
16:44
Κίνηση: Στο «κόκκινο» Κηφισός και Αττική Οδός - Ξεκινά η έξοδος των πρώτων εκδρομέων
16:40