Συναυλία για τους πληγέντες της καταστροφικής πυρκαγιάς στο Λος Άντζελες από τους Blink - 182
Μέλη του συγκροτήματος των Blink - 182
ΑΠΕΣυναυλία για την στήριξη των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές του Λος Άντζελες, θα δώσoουν οι Blink-182, στις 13 Φεβρουαρίου στο Hollywood Palladium.
Το συγκρότημα της πανκ ροκ που αποτελείται από τους Μαρκ Χόπους, Τομ Ντιλόνγκ και Τράβις Μπάρκερ θα δώσει συναυλία στα μέσα Φεβρουαρίου με το 100% των εσόδων από τα εισιτήρια να διατίθεται σε οργανώσεις που καταβάλουν προσπάθειες για τη στήριξη των πληγέντων στο Λος Άντζελες, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Καλιφόρνια, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Καλιφόρνια, στο Ίδρυμα του Πυροσβεστικού Σώματος του Λος Άντζελες και στo καταφύγιο ζώων Pasadena Humane Society.
«Αυτοί οι τύποι είναι ήρωες» είπε ο Τράβις Μπάρκερ την περασμένη εβδομάδα μετά από συνάντηση με ορισμένους από τους πυροσβέστες που έδιναν μάχη με τις φλόγες.
Εκτός συμφωνίας ο Λίβανος δηλώνει ο Τραμπ - Σταματά η διεέλυση τάνκερ απο τα Στενά του Ορμούζ λόγω των ισραηλινών βομβαρδισμών
18:26
Τραμπ: Ο Λίβανος δεν συμπεριλήφθηκε στη συμφωνία για εκεχειρία με το Ιράν
18:20
Θεσσαλονίκη: Νεκρή 59χρονη που έπεσε από 3ο όροφο πολυκατοικίας
18:16
Δραματικές εικόνες μετά τα χτυπήματα του Ισραήλ στον Λίβανο: «Οι άμαχοι πληρώνουν πάλι το τίμημα» (pics&vids)
18:08