Τραμπ: Το Black Hawk που συγκρούστηκε με το αεροπλάνο πετούσε σε μεγάλο ύψος
Το στρατιωτικό ελικόπτερο Black Hawk που συγκρούστηκε με το επιβατικό αεροπλάνο της American Airlines, πετούσε σε μεγάλο ύψος τη στιγμή της σύγκρουσης δήλωσε σήμερα Παρασκευή (31/1) ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.
«Το ελικόπτερο Blackhawk πετούσε πολύ ψηλά, πάρα πολύ. Ήταν πολύ πάνω από το όριο των 200 ποδιών. Αυτό δεν είναι και πολύ περίπλοκο να το καταλάβει κανείς, έτσι δεν είναι;» είπε ο Τραμπ σε ανάρτησή του στο Truth Social.
Στην αεροπορική τραγωδία σκοτώθηκαν 67 άνθρωποι. Το δυστύχημα παραμένει υπό έρευνα από τις ομοσπονδιακές αρχές μεταφορών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Αεροπορικό δυστύχημα στην Ουάσιγκτον: Ανακτήθηκαν τα «μαύρα κουτιά» - 14 οι αγνοούμενοι
ΚΟΣΜΟΣ
Tο Ισραήλ σφυροκοπά τον Λίβανο παρά την εκεχειρία με το Ιράν – Πάνω απο 100 πλήγματα σε 10 λεπτά
17:16
ΚΟΣΜΟΣ
Ανελέητο σφυροκόπημα του Ισραήλ στον Λίβανο: Δεκάδες νεκροί - Παιδιά εγκλωβισμένα στα συντρίμμια (pics&vids)
17:15
ΕΛΛΑΔΑ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ CNN GREECE : «Δεν είναι το τέλος του κόσμου», «δεν ζούμε στο Μεσαίωνα»: Τι λένε έφηβοι και γονείς για το μπλόκο στα social media
17:10
ΕΛΛΑΔΑ
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στη Βασιλίσσης Όλγας - Σε πλήρη λειτουργία ο αναβαθμισμένος άξονας (pics)
17:02
ΚΟΣΜΟΣ