Οι πρώτες εικόνες από τα συντρίμμια της τραγωδίας στην Ουάσινγκτον - Έχουν ανασυρθεί 41 σοροί
Τις πρώτες φωτογραφίες με τα συντρίμμια της αεροπορικής τραγωδίας που σημειώθηκε στην Ουάσινγκτον, έδωσε στη δημοσιότητα το απόγευμα της Παρασκευής (31/01) η αμερικανική ακτοφυλακή.
Στις εικόνες φαίνονται τα σκάφη του λιμενικού να μεταφέρουν συντρίμμια του αεροπλάνου και του ελικοπτέρου που συγκρούστηκαν.
Μέχρι στιγμής έχουν ανασυρθεί 41 σοροί και οι έρευνες στον ποταμό συνεχίζονται για την ανεύρεση και των υπόλοιπων.
Τις έρευνες για τα αίτια του τραγικού αυτου δυστυχήματος θα βοηθήσει η έυρεση χθες το βράδυ (Πέμπτη 30/01) των δύο μαύρων κουτιών του αεροπλάνου της American Airlines.
Τα δεδομένα από τα μάυρα κουτιά αναμένεται να ρίξουν φως στα αίτια της τραγωδίας εντός των επόμενων 30 ημερών.

Σε αυτήν την φωτογραφία που παρέχεται από την Ακτοφυλακή των ΗΠΑ, φαίνονται συντρίμμια στον ποταμό Πότομακ κοντά στο Εθνικό Αεροδρόμιο της Ουάσιγκτον Ρόναλντ Ρίγκαν
Petty Officer 2nd Class Taylor Bacon, U.S. Coast Guard via AP
AP Photo/Alex Brandon

AP Photo/Alex Brandon

Petty Officer 1st Class Brandon Giles/U.S. Coast Guard via AP
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αεροπορικό δυστύχημα στην Ουάσιγκτον: Ανακτήθηκαν τα «μαύρα κουτιά» - 14 οι αγνοούμενοι
Άνδρας σε περιοχή της Λάρισας κατήγγειλε ότι τον πυροβόλησε ο αδελφός του
14:19
Με αιχμές η τελευταία ομίλία Κωνσταντινόπουλου στη Βουλή: «Η χώρα χρειάζεται ισχυρή αντιπολίτευση και δυστυχώς δεν την έχει»
14:17
«Θέλουμε να καταστρέψουμε ενεργειακές υποδομές στο Ιράν» λέει ο Χέγκσεθ - Η Τεχεράνη «απαντά» με χτυπήματα σε διυλιστήρια στον Κόλπο
14:15
Παπαδημητρίου στην απονομή EY «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» Ελλάδος 2025: «Να αναγνωρίζουμε αυτούς που ξεχωρίζουν»
14:11