Την Τρίτη το τετ α τετ Νετανιάχου και Τραμπ - Το πρόγραμμα της επίσκεψής στην Ουάσινγκτον
O Ντόναλντ Τραμπ με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου
AP Photo/Sebastian Scheiner, FileΟ πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου αναμένεται να συναντηθούν δύο φορές στην Ουάσινγκτον την Τρίτη, μία στο πλαίσιο μιας συνάντησης εργασίας και κατόπιν για ένα ανεπίσημο δείπνο.
Η συνάντηση εργασίας αναμένεται γύρω στις 19.00 ώρα Ελλάδας και κατόπιν οι δύο ηγέτες θα δειπνήσουν με τις συζύγους τους, έγραψε το Reuters επικαλούμενο το Axios, επικαλούμενο μία πηγή που δεν κατονομάζει.
Η συνάντηση, την οποία επιβεβαίωσαν αυτήν την εβδομάδα η αμερικανική και η ισραηλινή κυβέρνηση, αναμένεται να πραγματοποιηθεί μεσούσης μιας εύθραυστης εκεχειρίας διάρκειας έξι εβδομάδων, η οποία οδήγησε σε μια παύση των εχθροπραξιών έπειτα από 15 μήνες πολέμου μεταξύ του Ισραήλ και της ισλαμιστικής οργάνωσης Χαμάς στη Γάζα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στις 4 Φλεβάρη το τετ α τετ Τραμπ - Νετανιάχου στο Λευκό Οίκο - Τι λέει το περιβάλλον του προέδρου
Ήχησε το 112 για φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στην Κρηστώνη Κιλκίς - «Παραμείνετε σε ετοιμότητα»
19:35
Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις για τη φωτιά στο Λειψύδριο του Κιλκίς - Ήχησε το 112
19:29
Ρέθυμνο: Φωτιά σε εν κινήσει αυτοκίνητο - Άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
19:20
Άρτα: Επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό 58χρονου Γάλλου περιπατητή στα Θεοδώριανα
19:11