Την Τρίτη το τετ α τετ Νετανιάχου και Τραμπ - Το πρόγραμμα της επίσκεψής στην Ουάσινγκτον
O Ντόναλντ Τραμπ με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου
AP Photo/Sebastian Scheiner, FileΟ πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου αναμένεται να συναντηθούν δύο φορές στην Ουάσινγκτον την Τρίτη, μία στο πλαίσιο μιας συνάντησης εργασίας και κατόπιν για ένα ανεπίσημο δείπνο.
Η συνάντηση εργασίας αναμένεται γύρω στις 19.00 ώρα Ελλάδας και κατόπιν οι δύο ηγέτες θα δειπνήσουν με τις συζύγους τους, έγραψε το Reuters επικαλούμενο το Axios, επικαλούμενο μία πηγή που δεν κατονομάζει.
Η συνάντηση, την οποία επιβεβαίωσαν αυτήν την εβδομάδα η αμερικανική και η ισραηλινή κυβέρνηση, αναμένεται να πραγματοποιηθεί μεσούσης μιας εύθραυστης εκεχειρίας διάρκειας έξι εβδομάδων, η οποία οδήγησε σε μια παύση των εχθροπραξιών έπειτα από 15 μήνες πολέμου μεταξύ του Ισραήλ και της ισλαμιστικής οργάνωσης Χαμάς στη Γάζα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στις 4 Φλεβάρη το τετ α τετ Τραμπ - Νετανιάχου στο Λευκό Οίκο - Τι λέει το περιβάλλον του προέδρου
Ρωσία: Πέντε τραυματίες από πλήγματα ουκρανικών drones σε κοινότητες της μεθορίου
22:59
Λονδίνο: Πάνω από 200 συλλήψεις σε δράση της Palestine Action - «Σηκωτές» ηλικιωμένες διαδηλώτριες (pic&vid)
22:47
Γάλλος κρατούσε τον 9χρονο γιο του κλειδωμένο σε βαν από το 2024 - Βρέθηκε γυμνό πάνω σε σκουπίδια
22:35
Το Άγιο Φως έφτασε στην Κύπρο με ειδική πτήση της AEGEAN (pic)
22:23