ΚΟΣΜΟΣ

«Ο Θεός να σας ευλογεί». Ο Έλτον Τζον εκθειάζει την Τουρκία

«Ο Θεός να σας ευλογεί». Ο Έλτον Τζον εκθειάζει την Τουρκία

«Ο Θεός να ευλογεί την Τουρκία». Με αυτή τη φράση έκλεισε τη συναυλία του στην Τουρκία ο Έλτον Τζον, καταχειροκροτούμενος από το κοινό.

Ο θρύλος της μουσικής δεν παρέλειψε να σχολιάσει την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία αλλά και την απόφαση των συναδέλφων του να ακυρώσουν τις συναυλίες τους στην γειτονική χώρα.

«Θα ήθελα να αφιερώσω αυτή τη συναυλία σε όλους σας και στην Τουρκία. Και να πω σε όσους ακύρωσαν τις παραστάσεις τους και δεν ήρθαν εδώ: Δεν ξέρετε τι χάνετε». Τάδε έφη Έλτον Τζον κατά τη διάρκεια της συναυλίας που έδωσε στο πλαίσιο της έκθεσης κηπευτικών «Antalya Expo 2016» και πρόσθεσε:

Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Περάσαμε πάρα πολύ ωραία μαζί. Δεν βρίσκω λόγια για να σας ευχαριστήσω. Ο Θεός να ευλογεί την Τουρκία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Έλτον Τζον πριν τη συναυλία είχε στείλει επιστολή στους διοργανωτές με την οποία καταδίκαζε την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου και ξεκαθάριζε ότι ανεξάρτητα από ό,τι συνέβη εκείνος θα ταξίδευε στην Τουρκία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ