Υπέρ του σχεδίου Τραμπ για τη Λωρίδα της Γάζας δηλώνει ξανά ο Νετανιάχου
O Μπενιαμίν Νετανιάχου (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
AP Photo/Ohad Zwigenberg, Pool, FileΟ πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπένιαμιν Νετανιάχου τάσσεται ξανά υπέρ του σχεδίου του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, εμφανιζόμενος στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.
Συγκεκριμένα, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου τάχθηκε ξανά υπέρ του σχεδίου που πρότεινε προχθές Τρίτη Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και προβλέπει τον εκτοπισμό των Παλαιστινίων από τη Λωρίδα της Γάζας, παρά τη θύελλα αντιδράσεων σε διεθνές επίπεδο.
«Στην πραγματικότητα η ιδέα είναι να επιτραπεί στους Γαζαίους που θέλουν να φύγουν να φύγουν. Δηλαδή ποιο είναι το κακό σ’ αυτό; Μπορούν να φύγουν, μπορούν να γυρίσουν πίσω μετά, μπορούν να μετεγκατασταθούν και να έρθουν πίσω. Αλλά πρέπει να ανοικοδομηθεί η Γάζα», δήλωσε ο κ. Νετανιάχου κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Fox News, τηλεοπτικό δίκτυο φιλικά προσκείμενο στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Tο ιδιαίτερο δώρο του Μπενιαμίν Νετανιάχου στον Ντόναλντ Τραμπ
Εκπληκτοι δηλώνουν συνεργάτες του Νετανιάχου από την πρόταση Τραμπ για τη Γάζα - Ο ρόλος του Κούσνερ
Καιρός: Έρχεται έκτακτο δελτίο από ΕΜΥ για την ψυχρή εισβολή με κρύο και χιόνια - Η ανάρτηση Κολυδά
11:11
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ : Γιατί οι ταραχές στο Ιράν είναι διαφορετικές από άλλες φορές - Το διακύβευμα και ο παράγοντας «νέοι» (pics&vid)
11:00
«Το΄στρωσε» σε πολλές περιοχές της Ελλάδας: Εντυπωσιακές εικόνες από Αράχωβα, Ιωάννινα, Ναυπακτία
10:58
Ρεζά Παχλαβί προς τους Ιρανούς: «Μην φεύγετε από τους δρόμους»
10:49