Η Ουκρανία έπληξε αεροδρόμιο στο Κρασνοντάρ - Κατέρριψε 56 από 77 drones της Ρωσίας
Ουκρανός στρατιώτης στο μέτωπο της Ζαπορίζια
AP Photo/Efrem LukatskyΟ ουκρανικός στρατός δήλωσε σήμερα ότι εξαπέλυσε επίθεση σε στρατιωτικό αεροδρόμιο στη ρωσική περιφέρεια Κρασνοντάρ κατά τη διάρκεια της νύχτας, με αποτέλεσμα να σημειωθούν εκρήξεις και να προκληθεί πυρκαγιά.
Οι ρωσικές δυνάμεις χρησιμοποιούν το στρατιωτικό αεροδρόμιο για να αποθηκεύουν και να εκτοξεύουν μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) για να επιτίθενται στην Ουκρανία και να συντηρούν αεροσκάφη που πραγματοποιούν αποστολές στις νότιες περιφέρειες της Ουκρανίας, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.
Μαζική ρωσική επίθεση με drones
Ο ουκρανικός στρατός ανακοίνωσε επίσης ότι η Ρωσία εκτόξευσε 77 drones και δύο βαλλιστικούς πυραύλους Iskander-M για να επιτεθεί στην Ουκρανία κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Η ουκρανική Πολεμική Αεροπορία κατέρριψε 56 drones ενώ 18 ακόμα δεν έφθασαν στους στόχους τους, πιθανόν λόγω της ενεργοποίησης μέσων ηλεκτρονικού πολέμου, σύμφωνα με την ανακοίνωση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ουκρανικό drone «χτύπησε» σχολικό λεωφορείο στη Ζαπορίζια - Πέντε παιδιά τραυματίστηκαν
Πάτρα: Ελεύθεροι οι ανήλικοι που χτύπησαν 12χρονο - Κατασχέθηκε το κινητό με το βίντεο
15:25
Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια
15:21
Τετ α τετ Μητσοτάκη με εκπροσώπους εθελοντικών οργανώσεων - Τι συζητήθηκε
15:17
Τα άτομα στο φάσμα του αυτισμού, ισότιμα στην αγορά εργασίας του τουρισμού
15:10