Βραζιλία: Μικρό αεροπλάνο έπεσε πάνω σε οχήματα σε πολυσύχναστη λεωφόρο του Σάο Πάολο - Δύο νεκροί
Δρόμος στο Σάο Πάολο
AP Photo/Andre PennerΜικρό αεροπλάνο έπεσε πάνω σε οχήματα στην πολυσύχναστη λεωφόρο Μάρκες ντε Σάο Βισέντε στο Σάο Πάολο, ανέφερε η τοπική πυροσβεστική υπηρεσία την Παρασκευή (7/2).
Τηλεοπτικά πλάνα έδειξαν ένα λεωφορείο να έχει πιάσει φωτιά μετά το συμβάν.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες νεκροί είναι οι δύο επιβάτες του αεροπλάνου και τραυματίες στο έδαφος.
Τα δύο πτώματα βρέθηκαν απανθρακωμένα στην άτρακτο του αεροσκάφους Beech F90 King Air, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.
Το αεροπλάνο έπεσε στη λεωφόρο Μάρκες ντε Σάο Βισέντε και χτύπησε το λεωφορείο, ανέφερε η πυροσβεστική υπηρεσία. Μία γυναίκα που επέβαινε στο λεωφορείο τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.
Οι υπόλοιποι επιβάτες κατάφεραν να βγουν από αυτό με ασφάλεια, δήλωσε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας, ο πυραγός Μάικον Κρίστο στο δίκτυο CNN Brasil.
Ένας μοτοσικλετιστής διακομίστηκε επίσης στο νοσοκομείο αφού χτυπήθηκε από θραύσμα, πρόσθεσε η πυροσβεστική υπηρεσία.
SPONSORED
ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ: Τα δύο δεδομένα για το drone της Λευκάδας, η θέση της κυβέρνησης και οι «φωνές» της αντιπολίτευσης
21:53
Ο τρελός χορός συνεργάτη του Μαγιάρ στην Ουγγαρία - Ποιο χαρτοφυλάκιο διεκδικεί (vid)
21:42
«Έκσταση» στο ΟΑΚΑ από τους θρυλικούς Metallica - Σε εξέλιξη η συναυλία της χρονιάς
21:30
Ζεστό το Σάββατο στην Κρήτη - Πάνω από τους 31 βαθμούς ο υδράργυρος
21:18