Kαλιφόρνια: Αστυνομικοί εμπλέκονται σε υπόθεση πορνείας ανήλικης
Επτά αστυνομικοί στην Καλιφόρνια, στις ΗΠΑ, αναμένεται να κατηγορηθούν για πράξεις που σχετίζονται με εξώθηση ανηλίκου σε πορνεία, άλλα αδικήματα που σχετίζονται με το σεξ, καθώς και παρεμπόδιση της δικαιοσύνης.
Όπως γράφουν οι Times του Λος Άντζελες η συγκεκριμένη υπόθεση έχει συγκλονίσει το αστυνομικό τμήμα του Όκλαντ και αναμένεται να παρεμποδίσει την προσπάθεια του να απαλλαγεί από την ομοσπονδιακή επιτήρηση στην οποία βρίσκεται εδώ και 13 χρόνια.
Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά την αυτοκτονία ενός αστυνομικού του Όκλαντ τον Σεπτέμβρη του 2015 ο οποίος άφησε σημείωμα στο οποίο ανέφερε πως έχει εμπλακεί σε μια υπόθεση εφηβικής πορνείας.
Στο σημείωμα του μάλιστα έδωσε τα ονόματα και άλλων συναδέλφων του οι οποίοι φέρεται ότι είχαν σεξουαλικές επαφές με την ανήλικη.
Η ανήλικη, η οποία έχει αποκτήσει μεγάλη δημοσιότητα στις ΗΠΑ, πρόκειται να σταλεί σε κέντρο αποτοξίνωσης στη Φλόριντα.
Στα 5,33 ευρώ το κιλό η «επικήρυξη» του λαγοκέφαλου - Τα μέτρα στήριξης στους ψαράδες
17:31
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 24 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
17:18
Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς σε αποθήκη στο Ηράκλειο - Στη «μάχη» σχεδόν 100 πυροσβέστες
17:09
Βενεζουέλα: Πάνω από 11.000 οι αγνοούμενοι - Αγώνας δρόμου για τον εντοπισμό επιζώντων
17:05