Ο Μακρόν στον ρόλο του... Μαγκάιβερ - Το deepfake βίντεο για την σύνοδο Τεχνητής Νοημοσύνης
Έναν ιδιαίτερο τρόπο επέλεξε ο Εμανουέλ Μακρόν προκειμένου να προωθήσει την σύνοδο Τεχνητής Νοημοσύνης που ξεκινά σήμερα (10/02) στο Παρίσι.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Le Monde, ο Γάλλος πρόεδρος αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα... deepfake βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο.
Σε ένα από τα πλάνα του βίντεο, ο Μακρόν εμφανίζεται να «χορεύει» το δημοφιλές τραγούδι των 80s «Voyage Voyage», σε άλλο να «πρωταγωνιστεί» σε μια κατασκοπευτική κωμωδία με τον Ζαν Ντιζαρντέν, ενώ επίσης εμφανίζεται να «ραπάρει» στους ρυθμούς του Γάλλου τραγουδιστή Nekfeu.
Η ανάρτηση του Γάλλου προέδρου
«Είναι ένα καλοφτιαγμένο βίντεο, με έκανε να γελάσω. Στα σοβαρά, όμως, με την Τεχνητή Νοημοσύνη μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα: να βελτιώσουμε τη δημόσια υγεία, την παραγωγή ενέργειας, τη ζωή της κοινωνίας. Η Γαλλία και η Ευρώπη πρέπει να βρεθούν στην καρδιά αυτής της επανάστασης» σημειώνει ο Γάλλος πρόεδρος στο βίντεο, το οποίο καταλήγει με τον Μακρόν να εμφανίζεται ως ο Μαγκάιβερ.
Σημειώνεται ότι στη σύνοδο για την Τεχνητή Νοημοσύνη στο Παρίσι συμμετέχει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Μπλόκο των τρακτέρ στους δρόμους των Βρυξελλών - Πάνω από 10.000 αγρότες θα κατακλύσουν την πόλη (pics&vids)
08:14
Φωτιά σε μονοκατοικία στην Έδεσσα - Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε 68χρονη
08:12
Όλη η ζωή στη Γη προέρχεται από έναν μόνο πρόγονο – και είναι πολύ παλαιότερη από ό,τι πιστεύαμε
08:11
Το ΠΑΣΟΚ αποδομεί την «κυβερνητική αμνησία» για «Φραπέ» στην Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ
08:06