Το Ισραήλ δείχνει η Χαμάς για τυχόν επιπλοκές ή καθυστερήσεις στην εκεχειρία στη Γάζα
Μαχητές της Χαμάς
AP Photo/Jehad AlshrafiΑπάντηση στις προειδοποιήσεις Νετανιάχου έδωσε η Χαμάς, λέγοντας πως η ένοπλη οργάνωση παραμένει προσηλωμένη στη συμφωνηθείσα εκεχειρία, ενώ έδειξε το Ισραήλ ως υπεύθυνο για τυχόν «επιπλοκές ή καθυστερήσεις».
Η ανακοίνωση του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος δόθηκε στη δημοσιότητα μετά την προειδοποίηση του πρωθυπουργού του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου ότι εάν η Χαμάς δεν απελευθερώσει ομήρους μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου, η συμφωνία εκεχειρίας καταρρέει και θα ξεκινήσουν νέες στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Λωρίδα της Γάζας.
Στην αποψινή ανακοίνωση της Χαμάς, υπογραμμίζεται επίσης η κατηγορηματική απόρριψη του σχεδίου Τραμπ για τον εκτοπισμό των Παλαιστινίων από τη Λωρίδα της Γάζας «με πρόσχημα την ανοικοδόμηση της περιοχής».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χούθι: Απειλούν με νέες επιθέσεις το Ισραήλ σε περίπτωση που καταρρεύσει η εκεχειρία
Νετανιάχου: Αν δεν επιστραφούν οι όμηροι ο στρατός μπαίνει ξανά στη Γάζα - Το τελεσίγραφο στη Χαμάς
Πορτοκαλί τιμολόγιο στο ρεύμα: Από πότε τίθεται σε ισχύ
05:00
Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τις πληρωμές μέσω IRIS από την ΑΑΔΕ - Τσουχτερά πρόστιμα
04:00
Αναλυτικά οι ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων Μαρτίου ανά ταμείο
03:00
ΔΥΠΑ: Νέο πρόγραμμα για επιχειρήσεις με επιδότηση μισθού στις προσλήψεις ανέργων
02:00