«Βέλη» Μερτς κατά Μασκ για την εμπλοκή του στις γερμανικές εκλογές - Θα έχει συνέπειες
Ο υποψήφιος καγκελάριος του CDU, Φρίντριχ Μερτς
AP Photo/Markus Schreiber«Ο Ίλον Μασκ θα αντιμετωπίσει συνέπειες για την ανάμιξή του στην προεκλογική εκστρατεία της Γερμανίας», δήλωσε το φαβορί των εκλογών, Φρίντριχ Μερτς, σε συνέντευξή του στη Wall Street Journal που δημοσιεύθηκε σήμερα Πέμπτη (13/02).
«Αυτό που συνέβη σε αυτήν την προεκλογική εκστρατεία δεν μπορεί να μείνει αναπάντητο» δήλωσε συγκεκριμένα στην αμερικανική εφημερίδα ο ηγέτης της CDU.
«Μπορεί να είναι μια πολιτική απάντηση. Μπορεί να είναι μια νομική απάντηση. Θέλω να το αναλύσω ήρεμα μετά από αυτήν την προεκλογική εκστρατεία» πρόσθεσε.
Υπενθυμίζεται πως ο Μασκ έχει επανειλημμένα επικρίνει τον νυν καγκελάριο Όλαφ Σολτς και έχει υποστηρίξει την ακροδεξιά Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD) ενόψει των εκλογών στις 23 Φεβρουαρίου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο Ιλον Μασκ πήρε τον 4χρονο γιο του στο Οβάλ Γραφείο: Viral οι αντιδράσεις του μικρού
Ο Ίλον Μασκ παρενέβη μέσω βιντεοκλήσης σε προεκλογική συγκέντρωση της AfD
Binance: Έχει ανακτηθεί το 90% των κρυπτονομισμάτων που εκλάπησαν μετά την κυβερνοεπίθεση
17:32
Φράγμα Ποταμών Αμαρίου: Για πρώτη φορά υπερχείλισε μέσα στον Οκτώβριο
17:22
Πλάκα: Ντοκουμέντα από τις σωληνώσεις που κλάπηκαν και οδήγησαν στην έκρηξη με τους έξι νεκρούς
17:10
Μάνη: Νεκρός 57χρονος από τα πυρά του αδερφού του - Τα χωράφια η αιτία, «δείχνουν» τα πρώτα στοιχεία
17:09