Νότια Κορέα: Έξι νεκροί από πυρκαγιά σε εργοτάξιο υπό ανέγερση ξενοδοχείου
Πυροσβέστες στη Νότια Κορέα.
AP PhotoΤουλάχιστον έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι επτά τραυματίστηκαν εξαιτίας πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στο εσωτερικό ξενοδοχείου υπό ανέγερση στην Μπουσάν, μεγάλο λιμάνι της Νότιας Κορέας, μεταδίδει το νοτιοκορεατικό εθνικό πρακτορείο ειδήσεων Yonhap.
Άλλοι περίπου 100 εργαζόμενοι απομακρύνθηκαν εσπευσμένα, σύμφωνα με το πρακτορείο, που επικαλέστηκε το πυροσβεστικό σώμα της Μπουσάν.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, εκφράζονται φόβοι για ακόμη πιο βαρύ απολογισμό, καθώς δεν είναι σαφές ως τώρα αν ή πόσοι εργαζόμενοι παγιδεύτηκαν.
Ο υπηρεσιακός πρόεδρος Τσόι Σανγκ-μοκ διέταξε να αναπτυχθούν όλοι οι διαθέσιμοι πόροι για την κατάσβεση της πυρκαγιάς και τη διάσωση εργαζομένων, τόνισαν οι υπηρεσίες του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δασκάλα μαχαίρωσε και σκότωσε οκτάχρονη μαθήτρια στη Νότια Κορέα
Νότια Κορέα: Κατηγορεί το DeepSeek ότι συλλέγει προσωπικά στοιχεία «υπέρμετρα»
Νεκρός οδηγός I.X στην παράκαμψη των μπλόκων της Λιβαδειάς - Το όχημά του συγκρούστηκε με φορτηγό
10:07
Συνελήφθη 22χρονος που έτρεχε με 167 χλμ στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Μουδανιών
10:05
Agentic Commerce: Τι είναι το εμπόριο μέσω ψηφιακών βοηθών;
10:00
Γαλλία: Το Παρίσι θα ανοίξει προξενείο στη Γροιλανδία στις 6 Φεβρουαρίου
09:59