Αποσύρθηκε η μήνυση σε βάρος των Jay-Z και Σον «Diddy» Κομπς για βιασμό 13χρονης
Ανανεώθηκε:
Ο Jay-Z με τον Σον Diddy Combs
AP Photo/Nam Y. HuhΑπέσυρε τη μήνυση σε βάρος των ράπερ «Jay-Z» και Σον «Diddy» Κομπς η γυναίκα που είχε καταγγείλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από εκείνους το 2000 σε ηλικία 13 ετών.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν η ενάγουσα Τζέιν Ντο απέσυρε τη μήνυση «οικειοθελώς και αμετάκλητα» και άρα δεν θα μπορεί να κινηθεί ξανά δικαστικά σε βάρος τους για την ίδια υπόθεση στο μέλλον.
Υπενθυμίζεται ότι, η μήνυση της Ντο κατατέθηκε αρχικά σε βάρος του «Diddy» τον Οκτώβριο του 2024, στην οποία κατήγγειλε ότι είχε ναρκωθεί και βιαστεί από αυτόν και από ακόμη έναν γνωστό άνδρα, σε ένα πάρτι για τα MTV Video Music Awards το 2000. Στη συνέχεια, σε νέα καταγγελία που κατατέθηκε τον Δεκέμβριο του 2024, ο Jay-Z κατονομάστηκε ως ο δεύτερος δράστης.
Ο ίδιος έχει αρνηθεί τους ισχυρισμούς, με τους δικηγόρους του να καταβάλουν πολλές προσπάθειες για να απορριφθεί η υπόθεση, προτού η Ντο αποσύρει την αγωγή της.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Jay-Z: Ο δικηγόρος του ράπερ ζητά παραγραφή της υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης
Η ηλεκτροκίνηση των εταιρικών στόλων στην Ευρώπη μπορεί να εξοικονομήσει σχεδόν 250 δισ.
11:46
Γιάννης Στουρνάρας: Ανανέωση της θητείας του στο «τιμόνι» της ΤτΕ εισηγείται η κυβέρνηση
11:41
Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ ο Γιώργος Μυλωνάκης - Στον Ευαγγελισμό έφτασε για να ενημερωθεί ο πρωθυπουργός (vids)
11:36
Eκλογές Περού: Πάνω από 50.000 πολίτες δεν μπόρεσαν να ψηφίσουν - «Απάτη» βλέπει ο πρώην δήμαρχος
11:23