Συναντήσεις Φιντάν με τους υπουργούς Εξωτερικών Ρωσίας και Κίνας
Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Χακάν Φιντάν
AP Photo/Khalil HamraΟ υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Χακάν Φιντάν, συναντήθηκε με τον ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής, στο περιθώριο της υπουργικής συνόδου της G20.
Πηγές του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών ανέφεραν ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης αξιολογήθηκε η διαδικασία για τον τερματισμό του πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας και συζήτησαν τις πρόσφατες διαπραγματεύσεις στο πλαίσιο αυτό.
Παράλληλα, ο Χακάν Φιντάν συναντήθηκε και με τον Κινέζο υπουργό Εξωτερικών Ουάνγκ Γι. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι διμερείς πολιτικές και οικονομικές σχέσεις και αξιολογήθηκαν οι ευκαιρίες συνεργασίας, σημείωσαν πηγές του τουρκικού ΥΠΕΞ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Χακάν Φιντάν: Τον Απρίλιο η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν
ΚΟΣΜΟΣ
Συνάντηση Φιντάν με τον Αιγύπτιο ΥΠΕΞ - Τι είπε για Συρία, Λιβύη και Χαμάς
ΕΛΛΑΔΑ
Ποια η πιθανή ποινική μεταχείριση του 89χρονου που πυροβόλησε πέντε άτομα σε ΕΦΚΑ και Εφετείο - Οι κατηγορίες και οι ποινές
09:40
ΚΟΣΜΟΣ
Έρχονται διαβατήρια με φωτογραφία του Τραμπ για τη 250ή επέτειο από την ίδρυση των ΗΠΑ
09:29
CULTURE
Η Μπίλι Άιλις κάνει το Μάντσεστερ παγκόσμια σκηνή σε νέα 3D συναυλιακή ταινία με τον Τζέιμς Κάμερον
09:20
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Καραβίας: «Τρέχει» επενδυτικό πρόγραμμα 750 εκατ. ευρώ - Το μεγαλύτερο στην ιστορία της Eurobank
09:19
ΚΟΣΜΟΣ