Η Χαμάς καταδικάζει την αθέτηση των όρων της συμφωνίας από το Ισραήλ
Μαχητές της Χαμάς και της Ισλαμικής Τζιχάντ
AP Photo/Abdel Kareem HanaΗ Χαμάς καταδίκασε την απόφαση του Ισραήλ να αναβάλει την απελευθέρωση παλαιστινίων κρατουμένων στις φυλακές του Ισραήλ λέγοντας ότι ο ισχυρισμός ότι οι «τελετές παράδοσης ομήρων είναι ταπεινωτικές» είναι ψέμα και πρόσχημα που χρησιμοποιεί το Ισραήλ για να αποφύγει τις υποχρεώσεις του που απορρέουν από την συμφωνία εκεχειρίας στην Γάζα.
Η απόφαση του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου αντανακλά μία εσκεμμένη απόπειρα διατάραξης της συμφωνίας, αντιπροσωπεύει ξεκάθαρη παραβίαση των όρων της και δείχνει την έλλειψη αξιοπιστίας της δύναμης κατοχής στην τήρηση των υποχρεώσεών της», δηλώνει σε ανακοίνωση ο Εζάτ αλ-Ρασκ, μέλος του πολιτικού γραφείου της Χαμάς.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Χαμάς: Κατάφωρη παραβίαση της συμφωνίας η καθυστέρηση απελευθέρωσης Παλαιστινίων κρατουμένων
ΚΟΣΜΟΣ
Ισραήλ: Η οικογένεια Μπίμπας λέει ότι δεν έλαβε λεπτομέρειες με τις συνθήκες θανάτους των ομήρων
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Ζελένσκι εγκαταλείπει την ιδέα της ένταξης στο ΝΑΤΟ – Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις στο Βερολίνο
07:21
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ: Μείωση της τιμής στο αγροτικό ρεύμα εξετάζει η κυβέρνηση - Αύριο στη Βουλή οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη
07:10
ΕΛΛΑΔΑ
Αίθριος ο καιρός σε όλη τη χώρα - Πιθανότητα βροχής σε Σποράδες, Εύβοια, Κρήτη
07:00
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Υπερυψηλές ταχύτητες σε 100 χώρες με τα υποθαλάσσια καλώδια του δικτύου Vodafone
07:00
ΕΛΛΑΔΑ