Ρωσική επίθεση με 267 drones κατά την διάρκεια της νύχτας
Ρωσικό drone ρίχνει εκρηκτικό σε άγνωστη τοποθεσία στην περιοχή του Ντονέτσκ (Φωτογραφία αρχείου)
Business Wire via APΗ Ρωσία εξαπέλυσε την νύχτα 267 drones κατά της Ουκρανίας, αριθμό ρεκόρ από την ρωσική εισβολή της 24ης Φεβρουαρίου 2022, ανακοίνωσε ο ουκρανικός στρατός την παραμονή της τρίτης επετείου της ρωσικής επίθεσης.
«267 εχθρικά drones ανιχνεύθηκαν στον ουκρανικό ουρανό, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για μία και μοναδική επίθεση», έγραψε στο Facebook ο εκπρόσωπος του ουκρανικού στρατού Γιούρι Ιγκνάτ.
Τα 138 αναχαιτίσθηκαν από την ουκρανική αντιαεροπορική άμυνα και οι 119 «χάθηκαν» χωρίς να προκαλέσουν ζημίες. Δεν διευκρινίζεται τι απέγιναν τα 10 υπόλοιπα drones.
Σε χωριστή του ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο Telegram, ο στρατός ανακοινώνει ότι πολλές περιοχές, ανάμεσά τους και η περιοχή του Κιέβου, «επλήγησαν», χωρίς να δώσει λεπτομέρειες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πούτιν: «Αμετάβλητη» η θέληση για την ενίσχυση του ρωσικού στρατού σε έναν κόσμο «γρήγορων αλλαγών»
Επιδρομές της Ρωσίας με θύματα σε Κρεβί Ρι, Οδησσό, Ζαπορίζια και Κοσταντίνιφκα - Ζημιές στο Κίεβο
SPONSORED
Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανές στη Θεσσαλονίκη – Δύο σοβαρά τραυματίες (pics)
15:03
Συνελήφθη 56χρονος στο Λαύριο με βαλλίστρα, μαχαίρια, σουγιάδες και πιστόλι τύπου ρέπλικα (pic)
14:46
Μητσοτάκης: «Εμείς έχουμε στελέχη, οι άλλοι ποιους έχουν»- Τα ήρεμα νερά και τα πυρά σε ΠΑΣΟΚ και Τσίπρα (vid)
14:27
CNNi: Ο ρόλος της κλιματικής αλλαγής στην εξάπλωση του χανταϊού - Ιστορικός αριθμός κρουσμάτων στην Αργεντινή
14:20