Ο ισραηλινός στρατός εκκένωσε τρεις παλαιστινιακούς προσφυγικούς καταυλισμούς στην Δυτική Όχθη
Οι ειδικές δυνάμεις στέκονται κοντά στα οχήματά τους κατά τη διάρκεια ισραηλινής στρατιωτικής επιχείρησης στη Δυτική Όχθη
AP Photo/Majdi MohammedΟ ισραηλινός στρατός εκκένωσε τρεις παλαιστινιακούς προσφυγικούς καταυλισμούς στον βόρειο τομέα της κατεχόμενης Δυτικής Οχθης και ανκοίνωσε ότι έχει εντολή να μην επιτρέψει την επιστροφή των κατοίκων τους.
Ο υπουργός Αμυνας του Ισραήλ Ισραέλ Κατς δήλωσε ότι «σαράντα χιλιάδες Παλαιστίνοι απομακρύνθηκαν από τους προσφυγικούς καταυλισμούς της Τζενίν, της Τουλκαρέμ και του Νουρ Σαμς και αυτοί οι καταυλισμοί είναι πλέον άδειοι από κατοίκους».
«Εδωσα εντολή (στους στρατιώτες) να προετοιμασθούν για παραμονή στα στρατόπεδα που εκκενώθηκαν για τον επόμενο χρόνο και να μην επιτρέψουν την επιστροφή των κατοίκων τους ούτε την αναβίωση της τρομοκρατίας».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ισραηλινά τανκς μπήκαν για πρώτη φορά από το 2002 στη Δυτική Όχθη
Ο Νετανιάχου διέταξε να ενταθούν οι στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Δυτική Όχθη
SPONSORED
Η Lego λανσάρει τη Σαγράδα Φαμίλια με 12.060 κομμάτια - Το μεγαλύτερο σετ που έχει δημιουργήσει
23:34
«Πλήξαμε περίπου 150 θέσεις της Χεζμπολάχ μέσα σε 48 ώρες», λέει το Ισραήλ
23:21
Ανησυχία στο Πεντάγωνο για παρακολουθήσεις Αμερικανών αξιωματούχων από το Ισραήλ
23:10
Το comeback των μαγκρόβιων δασών: Αποκτούν ξανά ζωή μετά από δεκαετίες ανθρώπινης καταστροφής
23:04