Νεκρός 13χρονος που έκανε σκι στις ιταλικές Άλπεις - Προσέκρουσε σε δέντρο
Πίστα για σκι στους Δολομίτες
AP Photo/Marco TrovatiΑκαριαία πέθανε ένας 13χρονος Βρετανός αφού προσέκρουσε σε δέντρο ενώ έκανε σκι στις Ιταλικές Άλπεις.
Ο 13χρονος, σύμφωνα με τον Independent, έχασε τον έλεγχο αφού ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, πέφτοντας «βίαια» σε ένα δέντρο στην πλαγιά Φαλτσαρέγκο στους Δολομίτες.
Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι ο έφηβος φορούσε κράνος, σκοτώθηκε ακαριαία καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στο στήθος, ανέφερε η ιταλική εφημερίδα Corriere del Veneto.
Το δυστύχημα σημειώθηκε το Σάββατο (22/2), με τους διασώστες να δίνουν μάχη να κρατήσουν το παιδί στη ζωή κάνοντας προσπάθειες ανάνηψης για περισσότερα από 30 λεπτά.
Ο αντιπρόεδρος της σχολής σκι που πραγματοποιεί μαθήματα στο χιονοδρομικό κέντρο, Φραντσέσκο Κατάλντο Τζόρτζι δήλωσε πως «το αγόρι είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, έκανε μια βουτιά για να δώσει ώθηση στη διαδρομή του, δεν μπόρεσε όμως να ελέγξει την κατάβαση και έπεσε στο δέντρο».
Σούπερ μάρκετ: Αλλάζει η λίστα των προϊόντων που μειώνονται οι τιμές τους - Νέο app για καταγγελίες
02:00
Νέα καταληκτική ημερομηνία για το Πόθεν Έσχες - Τι προβλέπει η τροπολογία
01:00
Πότε έρχεται το χειμερινό ωράριο της διζωνικής μειωμένης τιμολόγησης
00:30
Πολιτική «θύελλα» στην καρδιά της Ε.Ε. - Το χρονικό της πρωτοφανούς κρίσης στην Πολωνία
23:58