Σύγκρουση τρένων με πολλούς νεκρούς και τραυματίες στο Πακιστάν
Ταχεία αμαξοστοιχία με προορισμό το Καράτσι συγκρούστηκε με φορτηγό τρένο στην περιοχή Πουντζάμπ στο κεντρικό Πακιστάν με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον έξι άνθρωποι και να τραυματιστούν περισσότεροι από 150, μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι Geo TV.
Το Express Awam συγκρούστηκε με σταθμευμένο φορτηγό τρένο σε απόσταση περίπου 25 χλμ. από την πόλη Μουλτάν, ανέφερε το Geo TV, το οποίο επικαλείται τοπικούς αξιωματούχους. Τέσσερα βαγόνια ανατράπηκαν.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ υπήρξε μια καθυστέρηση στην ανταπόκριση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης λόγω της αργίας του Άιντ στο Πακιστάν, μια κυρίως μουσουλμανική χώρα με 190 εκατομμύρια κατοίκους.

Πηγή: Reuters
Το σιδηροδρομικό δίκτυο του Πακιστάν, που κατασκευάστηκε σε γενικέ γραμμές την εποχή της βρετανικής αποικιοακρατίας, έχει ανάγκη επισκευών έπειτα από δεκαετίες υποεπένδυσης και κακής συντήρησης.
Σημειώνεται πως τον Ιούλιο του 2005 σκοτώθηκαν περίπου 130 άνθρωποι όταν ένα τρένο συγκρούστηκε με ένα άλλο σε έναν σταθμό στην επαρχία Σιντχ και ένα τρίτο τρένο έπεσε πάνω στα δύο προηγούμενα.
Μάρω Κοντού: Την Παρασκευή η κηδεία της ηθοποιού - Τι είχε ζητήσει από τον Νικήτα Κακλαμάνη
07:16
Μενίδι: Φωτιά σε επιχείρηση τροφίμων - Διεκόπη η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Δημοκρατίας
07:09
Εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ: Στενεύει ο κύκλος των βουλευτών, διευρύνονται τα μέτωπα
07:05
Καιρός: Ανεβαίνει και άλλο ο υδράργυρος - 38 βαθμοί και ισχυροί άνεμοι
07:00