Σύγκρουση τρένων με πολλούς νεκρούς και τραυματίες στο Πακιστάν
Ταχεία αμαξοστοιχία με προορισμό το Καράτσι συγκρούστηκε με φορτηγό τρένο στην περιοχή Πουντζάμπ στο κεντρικό Πακιστάν με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον έξι άνθρωποι και να τραυματιστούν περισσότεροι από 150, μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι Geo TV.
Το Express Awam συγκρούστηκε με σταθμευμένο φορτηγό τρένο σε απόσταση περίπου 25 χλμ. από την πόλη Μουλτάν, ανέφερε το Geo TV, το οποίο επικαλείται τοπικούς αξιωματούχους. Τέσσερα βαγόνια ανατράπηκαν.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ υπήρξε μια καθυστέρηση στην ανταπόκριση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης λόγω της αργίας του Άιντ στο Πακιστάν, μια κυρίως μουσουλμανική χώρα με 190 εκατομμύρια κατοίκους.

Πηγή: Reuters
Το σιδηροδρομικό δίκτυο του Πακιστάν, που κατασκευάστηκε σε γενικέ γραμμές την εποχή της βρετανικής αποικιοακρατίας, έχει ανάγκη επισκευών έπειτα από δεκαετίες υποεπένδυσης και κακής συντήρησης.
Σημειώνεται πως τον Ιούλιο του 2005 σκοτώθηκαν περίπου 130 άνθρωποι όταν ένα τρένο συγκρούστηκε με ένα άλλο σε έναν σταθμό στην επαρχία Σιντχ και ένα τρίτο τρένο έπεσε πάνω στα δύο προηγούμενα.
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 3.700.000 ευρώ
22:05
CNNi: Πακιστάν και Αίγυπτος διατηρούν τον δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ
21:58
ΟΠΕΚΕΠΕ: Κεφαλογιάννης και Τσιάρας παραιτούνται από τη βουλευτική ασυλία τους
21:54
Πτώση ατόμου σε δύσβατο σημείο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης - Επιχείρηση ανάσυρσης
21:46