Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε άτομα με ελληνικές σημαίες στη Θεσσαλονίκη
Επεiσόδια στη συγκέντρωση στα Τέμπη στη Θεσσαλονίκη.
EurokinissiΚουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε διαδηλωτές που κρατούσαν ελληνικές σημαίες στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια της πολυπληθούς συγκέντρωσης για το δυστύχημα των Τεμπών.
Το περιστατικό σημειώθηκε ενώ η πορεία για την σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών βρισκόταν σε εξέλιξη.
Οι επιτιθένοι όπως αναφέρει το thestival.gr βγήκαν από το μπλοκ τους και άρχισαν να χτυπούν με καδρόνια και κράνη άτομα που κάθονταν στα παρτέρια του ΟΣΕ και κρατούσαν ελληνικές σημαίες.
Υπενθυμίζεται πως τα επεισόδια σημειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη, έξω από τον ΟΣΕ, κατά τη διάρκεια της πορείας για τα Τέμπη, όταν κουκουλοφόροι βγήκαν μέσα από το πλήθος και πέταξαν μολότοφ, πέτρες και βεγγαλικά προς τις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ.
Ακολούθησε κυνηγητό της αστυνομίας με τους κουκουλοφόρους στους γύρω δρόμους από τον σιδηροδρομικό σταθμό.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τα ξένα ΜΜΕ για το συλλαλητήριο των Τεμπών: «Λαοθάλασσα στη μνήμη των θυμάτων»
Σοβαρά επεισόδια στη Θεσσαλονίκη στην πορεία για τα Τέμπη - Μολότοφ και χημικά
«Είμαστε έθνος ανεξάρτητο» απαντά ο πρόεδρος της Κούβας στην προειδοποίηση Τραμπ «κλείστε συμφωνία πριν είναι αργά»
08:58
Ρομπίνα Αμινιάν: Η νέα Μαχσά Αμινί του Ιράν - Την πυροβόλησαν στο κεφάλι, δεν επέτρεψαν την ταφή της
08:52
Στη Μαδρίτη σήμερα ο Μητσοτάκης, θα δει τον Σάντσεθ: Η πρώτη επίσκεψη στην Ισπανία εδώ και 13 χρόνια - Η ατζέντα
08:37
10 λεπτά έντονης άσκησης αρκούν για να ενεργοποιήσουν τον οργανισμό ενάντια στον καρκίνο
08:27