ΚΟΣΜΟΣ

Ιταλίδα αυτοκτόνησε όταν κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο sex tape της

Ιταλίδα αυτοκτόνησε όταν κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο sex tape της
Instagram

Μια 31χρονη Ιταλίδα αυτοκτόνησε αφού πρώτα δέχτηκε απίστευτη πίεση και παρενόχληση μετά τη συμμετοχή της σε sex tape, το οποίο κυκλοφόρησε εν αγνοία της στο Διαδίκτυο. 

Το επίμαχο βιντεοσκοπημένο υλικό βίντεο φέρεται να είχε τραβήξει με κινητό ο πρώην αρραβωνιαστικός της με την συναίνεση της και στη συνέχεια οι δυο τους το μοιράστηκαν μέσω Whatsapp. Μετά από λίγους μήνες όμως, κάποιος το διοχέτευσε στο διαδίκτυο.

Το βίντεο έγινε viral και αναδημοσιεύτηκε πολλές φορές προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στην κοπέλα, η οποία παραιτήθηκε από τη δουλειά της, μετακόμισε στο σπίτι της μητέρας της και αιτήθηκε μάλιστα να αλλάξει το ονοματεπώνυμο της.

Έκανε πολλές προσπάθειες για να κινηθεί νομικά ώστε να παρέμβει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και να αφαιρέσει από το διαδίκτυο το tape. Η δικηγόρος της είχε ζητήσει την αφαίρεση του βίντεο με επίσημο αίτημα στο Facebook, την Google, το Yahoo Italia και το Youtube. Όπως γράφουν, όμως, τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η 31χρονη δεν κατάφερε να ξεπεράσει το σοκ και την ντροπή, και απαγχονίστηκε με ένα μαντήλι, στο υπόγειο του σπιτιού.

Η εισαγγελία της Νάπολης ξεκίνησε έρευνα για τυχόν προτροπή σε αυτοκτονία, αλλά το κύριο ερώτημα που θέτουν τα ιταλικά media είναι τι πρέπει να γίνει ώστε να μπορέσουν να αποφευχθούν άλλες, παρόμοιες, τραγικές ιστορίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ