Σερβία: Απίστευτες εικόνες στο κοινοβούλιο - Πανδαιμόνιο και καπνογόνα στην αίθουσα
Το σερβικό κοινοβούλιο (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
AP Photo/Darko VojinovicΑπίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο κοινοβούλιο της Σερβίας όπου εκτοξεύθηκαν καπνογόνα κατά τη διάρκεια συνεδρίασης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό καθώς το κοινοβούλιο είχε μετατραπεί σε ρινγκ κατά την διάρκεια της συζήτησης για τον προϋπολογισμό του 2025.
Οι βουλευτές της αντιπολίτευσης με την έναρξη της συνεδρίασης σήκωσαν πλακάτ όπου απεικονίζονται ματωμένα χέρια ενώ φώναζαν «Δολοφόνοι, δολοφόνοι». Η αντιπολίτευση θεωρεί υπεύθυνη την κυβέρνηση για την κατάρρευση τμήματος της οροφής στο σιδηροδρομικό σταθμό του Νόβι Σαντ, την 1η Νοεμβρίου, όταν σκοτώθηκαν 15 άνθρωποι και δύο τραυματίστηκαν.
Βουλευτές της συμπολίτευσης, αντιδρώντας, σηκώθηκαν από τα έδρανα τους, κινήθηκαν προς τους συναδέλφους τους που διαμαρτύρονταν και ακολούθησε συμπλοκή. Έπεσαν μπουνιές, σφαλιάρες, μαλλιοτραβήγματα και ακούστηκαν χυδαίες ύβρεις. Η αστυνομία που εισήλθε στην αίθουσα μετά από εντολή της προέδρου της βουλής με δυσκολία κατάφερε να αποτρέψει γενίκευση της συμπλοκής.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φοιτητές και πολίτες στο Βελιγράδι τίμησαν τα 57 θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη
To ΗΒΟ Max και τα νέα δεδομένα στην αγορά της συνδρομητικής TV και του video streaming
09:19
Τουλάχιστον 100 νεκροί από την επέμβαση των ΗΠΑ στο Καράκας - Οι 47 ήταν Βενεζουελάνοι στρατιωτικοί
09:10
Οι πληγές του στεγαστικού: Πώς φτάσαμε έως εδώ - Τι φέρνει η επόμενη ημέρα
09:00
«Βουτιά» της θερμοκρασίας έως και 10 βαθμούς: Έρχονται θυελλώδεις άνεμοι και χιόνια
08:49