Διαψεύδει ο Παναμάς δηλώσεις Τραμπ για την «ανάκτηση» της διώρυγας
Ο πρόεδρος του Παναμά Χοσέ Μουλίνο
(AP Photo/Mark Schiefelbein, Pool)Για ψέματα κατηγορεί τον Ντόναλντ Τραμπ ο πρόεδρος του Παναμά, για τις αναφορές του περί ανάκτησης από την κυβέρνησή του, της διώρυγας του Παναμά.
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έλεγε ψέματα όταν δήλωσε ότι η κυβέρνησή του «διεκδικεί» τη διώρυγα του Παναμά, δήλωσε χαρακτηριστικά το πρωί της Τετάρτης (5/3) ο πρόεδρος του Παναμά Χοσέ Ραούλ Μουλίνο.
Τα σχόλια του Τραμπ στο Κογκρέσο έγιναν μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη η διοίκηση της αμερικανικής εταιρείας BlackRock για την σύναψη συμφωνίας για την αγορά του μεγαλύτερου τμήματος της επιχείρησης λιμένων ύψους 22,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων του ομίλου του Χονγκ Κονγκ CK Hutchison, η οποία περιλαμβάνει περιουσιακά στοιχεία κατά μήκος της διώρυγας του Παναμά.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Deal 23 δισ. δολαρίων για την BlackRock - Αγοράζει δύο λιμάνια στη Διώρυγα του Παναμά
Ψεύδη ότι τα αμερικανικά πλοία δεν θα καταβάλλουν τέλη στη διώρυγα λέει ο πρόεδρος του Παναμά
Γροιλανδία, Καναδάς, Παναμάς και τώρα... Γάζα: Οι περιοχές που εποφθαλμιά ο Ντόναλντ Τραμπ
CIA: Ο Τραμπ διέταξε να διακοπεί η ανταλλαγή στρατιωτικών πληροφοριών με την Ουκρανία
Ισραήλ: Όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι του τομέα υψηλής τεχνολογίας θέλουν να φύγουν απο τη χώρα
20:40
ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ - ΑΓΚΑΘΙΑ: Liveblog: Σε εξέλιξη η συνάντηση Τραμπ και Ζελένσκι για το ειρηνευτικό σχέδιο στην Ουκρανία
20:30
Πιερρακάκης: «Το τέλος του Ταμείου Ανάκαμψης δεν σημαίνει τέλος της ανάπτυξης»
20:28
Νέα κόντρα κυβέρνησης - ΠΑΣΟΚ για τους αγρότες και τις επιδοτήσεις
20:17