Επικοινωνία του συμβούλου του Ερντογάν με τον σύμβουλο εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ - Τι συζήτησαν
Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
AP Photo/Achmad Ibrahim, fileΟ Ακίφ Τσαγατάι Κιλίτς, σύμβουλος του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε θέματα εξωτερικής πολιτικής και ασφάλειας, είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον σύμβουλο εθνικής ασφάλειας των Ηνωμένων Πολιτειών, Μάικ Γουόλτς.
Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας τους, οι δύο σύμβουλοι συζήτησαν για τις διμερείς σχέσεις Τουρκίας-ΗΠΑ, καθώς και τρέχοντα, παγκόσμια και περιφερειακά ζητήματα, αναφέρουν πηγές της τουρκικής προεδρίας.
Πρόκειται για την πρώτη επικοινωνία μεταξύ των δύο αξιωματούχων από την ανάληψη καθηκόντων του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
CIA: Ο Τραμπ διέταξε να διακοπεί η ανταλλαγή στρατιωτικών πληροφοριών με την Ουκρανία
ΑΓΟΡΕΣ
Ο εμπορικός πόλεμος του Τραμπ παρασύρει το δολάριο σε χαμηλό τριμήνου
ΚΟΣΜΟΣ
ΤΙ «ΒΛΕΠΟΥΝ» ΑΝΑΛΥΤΕΣ: Ο Τραμπ «ζυγίζει» μία πιθανή επέμβαση στο Ιράν: Ποια μορφή θα μπορούσε να έχει - Οι επιλογές και το δίλημμα
09:40
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Το Peugeot 408 ανανεώθηκε και αναβαθμίστηκε
09:28
ΕΛΛΑΔΑ
Ρούλα Πισπιρίγκου: Σήμερα το Εφετείο για τον θάνατο της εννιάχρονης Τζωρτζίνας
09:27
ΚΟΣΜΟΣ
Την πρώτη κούκλα Barbie με αυτισμό κυκλοφόρησε η Mattel
09:18
ΚΟΣΜΟΣ