«Ο Ζελένσκι θα έχανε τις εκλογές στην Ουκρανία με συντριπτική διαφορά», λέει ο Μασκ
Ο Έλον Μασκ
Photo/Alex BrandonΤην ώρα που οι Ευρωπαίοι ηγέτες έχουν συγκεντρωθεί στις Βρυξέλλες για να συζητήσουν για την ευρωπαϊκή άμυνα και την υποστήριξη προς την Ουκρανία, ο Ίλον Μασκ πραγματοποίησε νέα «επιθεση» στον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
«Η Ουκρανία πρέπει να διεξάγει εκλογές. Ο Ζελένσκι θα έχανε με συντριπτική διαφορά», έγραψε σήμερα στο Χ ο στενός σύμμαχος του Ντόναλντ Τραμπ.
Η ανάρτηση του Μασκ έρχεται μετά το δημοσίευμα του Politico ότι τέσσερα υψηλόβαθμα άτομα του περιβάλλοντος του Τραμπ είχαν μυστικές συζητήσεις με ορισμένους κορυφαίους πολιτικούς αντιπάλους του Ζελένσκι με επίκεντρο το κατά πόσον η Ουκρανία θα μπορούσε να διεξάγει άμεσα προεδρικές εκλογές.
H ανάρτηση του Μασκ
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Υπέρ της αποχώρησης των ΗΠΑ από το ΝΑΤΟ και τον ΟΗΕ ο Ίλον Μασκ
ΚΟΣΜΟΣ
Ίλον Μασκ:«Μελλοντικός πρόεδρος» της χώρας ο αντιπρόεδρος Τζέι Ντι Βανς
ΚΟΣΜΟΣ
Συρία: Σφοδρές μάχες ανάμεσα σε κυβερνητικές δυνάμεις και Κούρδους μαχητές στο Χαλέπι
11:26
ΕΛΛΑΔΑ
Εκρήξεις από γκαζάκια σε πολυκατοικία και αποθήκη στον Κολωνό - Πιθανόν οπαδικά τα κίνητρα
11:17
ΧΡΗΜΑ
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: Πώς θα σώσουν το σπίτι τους 20.000 νοικοκυριά - Κρατική επιδότηση ενοικίου για 12 χρόνια
11:14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΔ: Τα μηνύματα Μητσοτάκη στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας - Η 10ετής πορεία με ορίζοντα ως το 2030
11:11
ΕΛΛΑΔΑ