Βατικανό: Χρειάζεται χρόνος και υπομονή για τη σταδιακή βελτίωση της υγείας του πάπα Φραγκίσκου
«Χρειάζεται χρόνος και υπομονή, για να μπορέσουν να αλλάξουν τα πράγματα», άφησαν σήμερα Πέμπτη (13/3) να διαρρεύσει πηγές του Βατικανού, σχετικά με τη ελαφρά, σταδιακή βελτίωση της υγείας του πάπα Φραγκίσκου.
Οι ίδιες πηγές δεν απέκλεισαν ότι τις επόμενες ημέρες μπορεί να οργανωθεί μια νέα, δεύτερη συνάντηση των δημοσιογράφων με τους θεράποντες ιατρούς του ποντίφικα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αργεντινός πάπας σήμερα προσευχήθηκε, έκανε φυσιοθεραπεία και συνέχισε τις ασκήσεις για την αναπνοή.
Οι γιατροί και οι νοσοκόμοι της πολυκλινικής Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης δώρισαν σήμερα στον Φραγκίσκο μια τούρτα με δώδεκα κεράκια, για την επέτειο των 12 ετών από την εκλογή του από το κονκλάβιο των καρδιναλίων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Δώδεκα χρόνια από την εκλογή του Πάπα Φραγκίσκου - Τα νεότερα για την υγεία του
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Οι δημοσιονομικές επιδόσεις της Ελλάδας έχουν ενισχύσει την ανθεκτικότητα των ομολόγων
17:07
ΕΛΛΑΔΑ
Επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένης γυναίκας από δύσβατο μονοπάτι στη Σαμοθράκη
17:01
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Live: Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ
16:51
ΚΟΣΜΟΣ
Φωτιές στην Ισπανία: Στάχτη 260.000 στρέμματα, εκκενώθηκαν 28 οικισμοί, 1.200 ετοπισμένοι
16:48
ΕΛΛΑΔΑ