Iνδία: Tούρτα-γίγας για τα γενέθλια του πρωθυπουργού
Ο πρωθυπουργός της Ινδίας Ναρέντρα Μόντι γίνεται σήμερα 66 ετών. Ένα αρτοζαχαροπλαστείο στην πολιτεία του Γκουτζαράτ όπου επίσης ήταν πρωθυπουργός στο παρελθόν βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο να του ευχηθεί.
Το ζαχαροπλαστείο συνεργάστηκε με μια ΜΚΟ που δραστηριοποιείται για τα δικαιώματα των γυναικών της υπαίθρου και ετοίμασαν μια γιγαντιαία τούρτα ύψους πάνω από 2 μέτρα και βάρος 3750 κιλά.
Η τεράστια τούρτα θα κοπεί από μια ομάδα από κοπέλες που προέρχονται από διάφορες φυλές της χώρας και θα μοιραστεί σε διάφορες περιοχές. Σύμφωνα με το Αsia News International για την παρασκευή της τούρτας δούλεψε μια ομάδα περίπου 30 σεφ για περίπου 48 ώρες.


Η τούρτα που χαρακτηρίζεται ως η «ψηλότερη τούρτα του κόσμου» αναμένεται βρει τη θέση της στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.
Star Wars: Αποχωρεί η Κάθλιν Κένεντι μετά από 14 χρόνια στο «τιμόνι» της Lucasfilm
08:54
Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός - Μποτιλιάρισμα σε Κηφισίας, Μεσογείων και Αρδηττού
08:44
Γροιλανδία: Η Ρωσία κατηγορεί το NATO ότι στρατιωτικοποιεί την Αρκτική
08:44
Αλλάζει ο καιρός ξανά από το Σαββατοκύριακο: Έρχονται χιόνια, ισχυροί άνεμοι και παγετός
08:38