ΚΟΣΜΟΣ

Ο… οδηγός ηρεμίας που έγινε viral

Ο… οδηγός ηρεμίας που έγινε viral
lovelyyy_lina/Twitter

Όταν μια καθηγήτρια ψυχολογίας σε Λύκειο της Καλιφόρνια μοίραζε στους μαθητές της φωτοτυπημένη μια λίστα με 100+1 τρόπους για να νικήσουν το στρες, δεν είχε περάσει από το μυαλό της ότι αυτές οι δύο σελίδες θα έκαναν τον γύρο του κόσμου μέσα σε λίγες μόλις μέρες.

«Δράστης» μια μαθήτριά της, η Αλίνα Ραμίρεζ, που διάβασε τη λίστα, υπογράμμισε κάποιες από τις συμβουλές που της φάνηκαν ιδιαίτερα χρήσιμες κι έπειτα θέλησε να μοιραστεί την πληροφορία με τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι επίσης ενθουσιάστηκαν και με τη σειρά τους μοίρασαν τη λίστα και στους δικούς τους followers στο twitter

Μέσα σε δύο εβδομάδες, η Αλίνα Ραμίρες είδε την ανάρτησή της να γίνεται πάνω από 22.000 φορές retweet και να κερδίζει πάνω από 28.000 likes!

Ο... οδηγός ηρεμίας περιλαμβάνει μερικές απλές συμβουλές προκειμένου να απαλλαγούμε από το άγχος μας, όπως για παράδειγμα το να χαιρετάμε ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε, ή να ζητάμε μια αγκαλιά από τους φίλους μας.

Αν λοιπόν κι εσείς αντιμετωπίζετε προβλήματα άγχους και δεν ξέρετε πώς να τα διαχειριστείτε, ρίξτε μια ματιά στην λίστα.

Ίσως σε αυτήν να κρύβεται ένας τρόπος που θα σας κάνει να ηρεμήσετε.

list
list1

Πηγή: Twitter

ΔΗΜΟΦΙΛΗ