Βατικανό: Μικρή βελτίωση της υγείας του πάπα - Δεν προβλέπεται να πάρει άμεσα εξιτήριο
Ο πάπας Φραγκίσκος
AP Photo/Alessandra TarantinoΕλαφρά βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του πάπα Φραγκίσκου, ιδίως σε ό,τι αφορά την αναπνοή και το βάδισμα, αλλά ο ποντίφικας δεν προβλέπεται να πάρει άμεσα εξιτήριο από την πολυκλινική Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης, σύμφωνα με πηγές του Βατικανού.
Σήμερα Δευτέρα (17/3), ο Φραγκίσκος έκανε ασκήσεις φυσιοθεραπείας, προσευχήθηκε, αναπαύθηκε και ασχολήθηκε με υποθέσεις της Καθολικής Εκκλησίας.
Σε σχέση, τέλος, με τη φωτογραφία του Αργεντινού πάπα που απέστειλε χθες η Αγία Έδρα στους δημοσιογράφους, ο ιταλικός Τύπος αναφέρει ότι το πρήξιμο που παρατηρείται στο δεξί χέρι του ποντίφικα μπορεί να οφείλεται πιθανότατα σε ορό μέσω του οποίου, τις ημέρες αυτές, του χορηγούνται οι φαρμακευτικές αγωγές.
ΠΑΣΟΚ: Τροπολογίες για 120 δόσεις, ακατάσχετο επαγγελματικό λογαριασμό και ενίσχυση εξωδικαστικού
11:22
Έκρηξη ηφαιστείου στη Γουατεμάλα - Τουρίστες κατέγραψαν σε βίντεο τη «βροχή λάβας»
11:18
Η στιγμή της σύλληψης επιδειξία έξω από το Πάντειο - Η ανάρτηση θύματος παρενόχλησης
11:17
Φωτιά στο Αιγάλεω: Διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα στην οδό Ορφέως
11:13